Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Swift A1 seizoen 2015-2016

Dovnload 180.32 Kb.

Swift A1 seizoen 2015-2016Pagina1/6
Datum04.04.2017
Grootte180.32 Kb.

Dovnload 180.32 Kb.
  1   2   3   4   5   6
Swift A1 seizoen 2015-2016Achterste rij v.l.n.r: Mark Hogendorf, Adriaan Boudeling, Marten Niekamp, Rogier Schoone, Marijn Meure, Marc van Spronsen, Tycho Leushuis, Cliff Dijkstra, Jeroen Dijkstra, Devi Munnikes, Geert van Rijbroek, Karin de Jonge.

Voorste rij: Luc Moonen,Tjeerd Dam,Roy van Asselt, Mitchel Venverloo, Robin Hogendorf, Bjorn Kryijt,Matthias Bloemert, Matthijs Gringhuis, Roy Uitman.

Op de foto ontbreekt Gerwin Hagenbeek
Eindstand 2de klasse seizoen 2015-2016


#

Team

G

DPV

W

GL

V

P

DPT
1

Unicum A1

16

64

13

2

1

41

15
2

asv Dronten A2

16

46

12

2

2

38

17
3

BAS A1

16

64

11

1

4

34

23
4

Veensche Boys A1

16

47

8

0

8

24

41
5

Swift '64 A1

16

32

7

0

9

21

39
6

EFC '58 A1D

15

33

4

4

7

16

36
7

VVOG A2

16

23

4

2

10

14

49
8

Hoevelaken A2

16

27

3

1

12

10

65
9

Zeewolde A2

15

14

2

2

11

8

65
Grafische weergave van resultaten van de A1 in de 2de klasse in het seizoen 2015-2016. De rechtergrafiek geeft de ontwikkeling van punten en score in de tijd per
datum weer. ©


Statistiek (doelpunten en assists, waarvan tussenhaakjes in vriendschappelijke wedstrijd of beker)

Mitchel 16 (4) 5 (1)

Roy A 10 (3) 1 (0)

Matthias 7 (4) 3 (2)

Marijn 6 (3) 4 (1)

Robin 4 (2) 5 (0)

Luc 3 (0) 2 (1)

Roy U 3 (0) 2 (1)

Tjeerd 2 (0) 0 (0)

Marc 1 (0) 2 (1)

Stephen 1 (0) 0 (0)

Jeroen had 4 assist in vriendschappelijk en beker deel. Tycho, Bjorn en Rowan hadden 1 assist in competitie.Verslagen van alle wedstrijden n het seizoen 2015-2016
Swift´64 A1 – VVOG A2 2-1 (2-0)

Snelle voorsprong en zenuwslopende slotfase bij overwinning op VVOG

In een benauwende slotfase slaagde VVOG er niet in om de stand gelijk te trekken. Swift bikkelde zich door de slotfase om de zege te binnen te halen. Dat was al met al nog onverwacht. Na amper 20 seconden lag de bal er al in. Swift was in ieder geval de betere ploeg, directer en fanatieker dan VVOG. De ploeg uit Harderwijk had wel een paar uitblinkers op de as en vooral ook een voortreffelijke keeper, ondanks het feit dat hij er juist slecht uitzag (maar hij zag ook niks of in ieder geval te laat, red.) bij de vrije van Michel Venverloo, die Swift op 2-0 zette. De A1 uit Swifterbant miste legio kansen om de voorsprong uit te breiden. Toen met nog een kwartier te gaan Klaas Koster blunderde bij een voorzet en VVOG op 2-1 kwam, werd het heel spannend. Het Harderwijks kwartiertje werd overleefd, met moeite dat wel. Grote winstpunt was, naast de rentree van spits Roy van Asselt, het optreden van een aantal B-spelers, een paar zelfs in de basis. Nick Haverkamp met name onderscheidde zich, zeker in de slotfase. Swift A1 sloot op die manier de competitie keurig af, als vijfde voorlopig, ondanks een gigantische hoeveelheid tegenslagen.

De wedstrijd was vervroegd in verband met het eerste elftal. De toeschouwers waren nog met net gearriveerd of Swift stond al op 1-0. Een prachtige opbouw, Mitchel stuurde Marijn de diepte in, en pats na 20 seconden was het al 1-0. De A1 ging door. De mannen zaten ongelooflijk fel op de bal en lieten VVOG nauwelijks ruimte. De aanvallen waren een lust voor het oog. Prima werden er steekballen afgeleverd achter de defensie van VVOG door Mitchel en vooral door een opvallend sterk spelende Roy Uitman. Ook waren er machtige wisselpasses van Rogier. Marijn en zeker Robin konden zich zo uitleven in snelle rushes over de zijkant. Voorzetten, kansen en binnendoor komen, het zat er allemaal in. Het was in schril contrast met de lamlendige opening de week ervoor. De A1 wilde dat kennelijk voorgoed uit gedachte hebben. VVOG gaf goede tegenstand. De centrale verdediger kon goed inschuiven en passen, ook al deed Matthias zijn best om dat te verstoren, het kostte bakken energie in de felle zon. Er werden drinkpauzes ingelast zo was met de scheids afgesproken. Het spel was dan mooi om te zien en de tegenstand van VVOG ook, het afronden bleef achterwege. Er deden zich zoveel mogelijk voor, en opnieuw viel B2-speler Ezra van Galen op, met zijn snelheid en dreiging. Het was of de excellente keeper of de nauwkeurigheid van de spitsen, die een grotere voorsprong in de weg stonde. Pas in de 37ste minuut nadat een doorgebroken speler van Swift was neergelegd bij een uitval, werd het 2-0. Specialist Mitchel schoot de vrije trap, zij het wat gelukkig raak. VVOG bood heftig verzet en wilde kostte wat kost de aansluitingstreffer. Het ging er even hard aan toe. Marten Niekamp moest er hard in en veroorzaakte een vrije trap. De gevaarlijk ingeschoten bal werd gekeerd. VVOG ging door en zette Swift vast. Ook in deze fase bleven Luc en de uitblinkende Matthijs overeind. De A1 haalde met 2-0 de rust.

Na de rust wilde de A1 de wedstrijd meteen in het slot gooien. Daar waar B-speler Rowan Lijster inde eerste helft te vaak de combinatie koos, was hij nu doelgerichter. De andere B-spelers draaiden volop mee. Stephen Akot als basis heel eenvoudig en vastberaden, bijna net zo zeker als Nick Haverkamp later. Sam die er al een wedstrijd in de B2 had opzitten had het wat lastiger met de snelle vleugelspits uit Harderwijk. Sam wist met inzet en slimmigheid dat aaltje wel uit te roken. Het was verfrissend, gek genoeg bij de 27 graden op de thermometer, zoals Swift speelde. Echt mooie aanvallen snel uitgevoerd. Mooie doorbraken van Robin Hogendorg over rechts en zeker die van Ezra over links. Goals neen, die wilden niet vallen Al waren de kansen nog zo groot of de schoten nog zo hard. Rowan, Mitchel, Roy, Robin en Ezra ze kregen de bal er niet in. De druk werd groter en de A had een flinke krachtsinspanning gedaan door al het jagen de hele wedstrijd door. Mitchel leek het niet meer te trekken en wisselde op positie met Marijn. De omschakeling op het middenveld werd er minder door ook al omdat Roy en Stephen een beetje aan het eind van kunnen leken. Zou dan toch weer die voetbalwet? Die was natuurlijk van toepassing, maar ook niet te ver. Met nog een kwartier te spelen sprong Klaas hoog op bij een voorzet, zijn “los” werd een echte los en naar later bleek geen “lost”. Van dichtbij werd er wel de 2-1 in gefrommeld. Terwijl de wissels klaar stonden om de uitblinkende Mathijs te wisselen en de sterke Stephen voor Matthias en de terugkerende Roy van Asselt, was het ineens alle hens aan dek. Marc van Spronsen was gearriveerd van stage, alles wetende van varen en zorg met Zonnebloem. In een best hectische slotfase waren er kansen aan beide zijden. Het spel lag volledig open. Matthias die toch erin was gekomen knalde uit moeilijke hoek vervaarlijk over. Meteen kwam Roy “Royas” van Asselt erin, eindelijk terug. Aan de overzijde was het opletten. Rogier vocht als een bezetene en Martin voorkwam door sterk ingrijpen een grote voor VVOG. Daarop weer kansen voor Swift het blijft bij corners en die leveren niks op. In die fase rijst Nick Haverkamp tot grote hoogte. Koel stuurt hij ballen weg naar de spitsen en beheerst houdt hij de restverdediging goed. De uitstekend leidende scheidsrechter geeft dan het verlossende eindsignaal.

De A1 boekte een verdiende zege op VVOG. De ploeg speelde goed en zeer gedreven. Het demonstreerde wederom een geweldige eenheid. Een dug-out vol met geblesseerden. Ieder deed zijn bijdragen. Tjeerd bleef een waterdrager, Jeroen assisteerde de coach, Cliff analyseert en zelfs de geblesseerde invaller Arwen Witkamp hield een oogje in het zeil. Het was zeker ook voor het publiek genieten en spannend was het zeker. Een hele grote groep boog zich bij elkaar voorover. Luc Moonen had steeds al gezegd zei hij: “we worden vijfde”. De trainer verklaarde me voor gek, zei de aanvoerder, maar kijk nou eens. Hij liet het Zicke Zacke met zijn maatjes hard schellen over de velden.

De trainer van het eerste vroeg me ook al of ik tevreden was. Dat ben ik niet zo snel, er valt altijd wat verbeteren of anders te doen en toch moet er plezier vanaf stralen. Wat vrolijker mag ook wel geeft Karin dan aan. Voor de olijke momenten heb ik Adriaan Boudeling in de staf. De rol met de spelers en het echte dichtbij zijn bij die mannen, dat kan Mark veel beter. Hogendorf is in zijn nopjes met die jonge honden. Ik ben blij met dit resultaat, elke keer kan het iets of ergens wel beter. Ik ben wat uit mijn hum doordat ik de kermiswissel niet kon maken. Matthias en Roy, die zijn rentree mocht maken, in de spits en dan met 4 op het middenveld. Ik heb de opleiding even vergeten en met name Matthijs laten staan. De jonge Nick zou dan centraal achterin gaan spelen. Die Klaas ook, geen duimpjes achter de bal, maar die jongen heeft wel heel erg goed gespeeld dit seizoen. Ik vond het heel leuk die B´s te zien spelen. Ze speelden heel gemakkelijk mee op met de A. Heel goed gedaan van Rowan, Nick, Stephen, Sam en Ezra. Jammer dat Arwen geblesseerd was geraakt, hij was er wel stoer bij. Vergeet niet dat Klaas ook nog een B is, alhoewel sommigen denken dat het de keeper van het eerste is. Op zich allemaal top, dat is ook zo. Ik zie dat er meer goede, bewuste keuzes worden gemaakt. Luc wasal naar meer op weg, het is duidelijk dat Roy Uitman die stap ook gaat maken. Ik ben er van overtuigd dat Matthias Bloemert kan uitgroeien tot een echt gevaarlijke spits, hij heeft een geweldig schot. De andere kunnen op hun karakter verder komen en zijn echte teamplayers, Roy van Asselt en Rogier Schoone. Ze zullen de stap naar de senioren gaan make, Matthijs Gringhuis en Marijn Meure gaan ermee stoppen vanwege hun studie. Dus dan verder met de jonge garde aanvullen, met B-spelers in de A. Dat gepuzzel houdt me wel wat bezig, net las de TC van Swift denk ik. Potentie is er zeker, in de hoeveelheid spelers schuilt het probleem.

Gezien de vele afvallers en blessures vanaf het begin van het seizoen, mogen we best tevreden zijn. Het ziet er gewoon goed uit, het is een prima groep, ze hebben er echt veel uitgehaald en op het eind zijn we veel verder gekomen dan aanvankelijk verwacht. De staf heeft me daarbij uitstekend geholpen en ook de steun van de schare aan ouders en supporters was tof voor de jongens. Beetje aftrainen, wat gezelligheid en een uitje naar Terschelling, wat lopen, zet de vuurtoren maar vast aan: Du hasst die Haare schön.
Veensche Boys A1 - Swift´64 A1 3-0 (1-0)

Dramatische vertoning in Nijkerkerveen

Vorige was de constatering dat het er alles bij elkaar gnomen goed uitzag bij de A1. Zaterdag bleek tegen Veensche Boys het tegendeel. Met nauwelijks 11 fitte spelers werden Ezra van Galen en Cris de Jonge na hun wedstrijd bij de B2 overgevlogen naar de A1, die daardoor met 3 wissels aan de wedstrijd kon beginnen. Door ongelooflijk slecht spel in de eerste helft verloor de A1 de wedstrijd. Het mocht van geluk spreken dat het de rust met slechts een 1-0 achterstand haalde. Swift miste weliswaar een paar uitgelezen kansen maar werd door Veensche Boys weggespeeld in de eerste 45 minuten. In de tweede helft herpakte de Swifterbantse ploeg zich wel maar door een vroeg doelpunt in de tweede helft was het toen al 2-0. Omdat van de scheidsrechter het doorwisselen niet meer mocht eindigde Swift A1 de wedstrijd met 9 man en speelde het grootste gedeelte met 10 man.

Voor de A1 was het een belangrijke wedstrijd, de strijd om de 4de plaats. De mannen wilden het 3 punten boven hen staande Veensche Boys inhalen en de 4 de plaats oppakken inde 2de klasse. Luc Moonen was er nu gelukkig vanaf de aftrap bij en Roy Uitman achtte zich fit genoeg om het te proberen. De beide aanvoerders lukte het niet om de ploeg in het gareel te krijgen. De A1 begon ongelooflijk slag aan het karwei en alles en iedereen leek overal van weg te lopen. Het was erg onrustig en onaangenaam in het veld. De eenheid, normaal een kenmerk van de A1, ontbrak. Met kunst en vliegwerk, en ook Tycho, bleef de ploeg overeind. Veensche Boys was slordig in het afmaken van de kansen. Dat gold ook voor Swift dat bij een paar counters zo had kunnen scoren, onder de toepassing van de voetbalwet. De Nijkerkerveense goalie stond echter heel goed te keepen. Tussendoor maakte Ezra van Galen zijn debuut en verving de mopperende Marijn Meure. De spits uit de B2, met al 80 minuten in de benen, ontpopte zich als en aanwinst. De snelle knaap was een continu gevaar. Bij een counter werd hij op grove wijze onderuit gehaald toen hij doorgebroken was. De speler kwam er zelfs zonder geel vanaf. Bij de A1 haalden eigenlijk alleen Marc van Spronsen en Matthijs Gringhuis een voldoende, de rest bleef onder hun gebruikelijke niveau. Het doelpunt voor Veensche Boys viel pas in de 34ste minuut, toen de Swift achterhoede bezweek na een geval van buitenspel (1-0). De beslissing van de arbiter, luid aangemoedigd door de bank van Veensche Boys, negeerde Mark Hogendorf zijn vlag signaal, droeg ook niet bij aan de rust in en buiten veld. De Swift coach nota bene al eerder de protesterende spelers juist van het veld had gehaald. Dit laatste onder luid protest van de coach van Veensche Boys, die ook de scheids nog even op de puntjes van doorwisselen wees. In die fase maakte ook Cris de Jonge van de B2 zijn debuut op de rechterflank. In de onvriendelijke situatie die was ontstaan, mocht het een wonder dat er niet meer heibel ontstond en dat de score 1-0 bleef tot de rust.

Na de rust mocht Swift niet meer doorwisselen. Al in de derde minuut leverde een foutje van Rogier de 2-0 op. Swift begon juist sterk aan de tweede helft. De ploeg liet zich niet ontmoedigen en ging stug door. De A1 werd nu beter en kreeg de overhand. De ploeg knokte voor een beter resultaat, tegen de scheids en de omstandigheden in. Toen Roy aangaf dat het niet meer ging wilde de coach wisselen. Daarop ontspon zich een woordenwisseling met de scheidsrechter, die het niet toestond om nog verder te wisselen. Het zou in strijd zijn met de regels, Swift had het fout en interpreteerde de regels onjuist. De leiding moest zich er wel bij neerleggen, de scheids is nu eenmaal de baas. Toch bleef de A1 gaan voor resultaat. Ze kregen ook best een aantal kansen, maar ze faalden in de afwerking. Marijn Meure en Robin Hogendorf mistten echt 100% kansen nog los van diverse andere mogelijkheden voor de A1, mede door de voortdurende dreiging van de Ezra. Mitchel speelde de steekbal te laat en had zo tot 2 keer toe de spitsen voor de keeper kunnen zetten. Ezra stuurde Marijn terecht diep daar waar Meure de bal in de voeten wilde. Het fanatisme leidde ook tot onderlinge confrontaties. Het viel niet eens op dat Roy er al af was de Swift met 10 speelde. Natuurlijk waren er nu ook gigantische counters van Veensche Boys, daartoe gedwongen door het overwicht van Swift. Tycho kon daarin zijn klasse bewijzen en voorkwam daarmee een aantal zekere treffers. In de eindfase met nog bijna een klein kwartier te gaan, haalde de trainer ook Ezra van het veld. Hij kreeg last van kramp en verdere spierblessure moest voorkomen worden. Met 9 man vocht de A1 door. Heldhaftig dat wel. Het was dan ook triest dat 5 minuten voor tijd alsnog de 3-0 viel, dat hadden de mannen niet verdiend. Na het eindsignaal deed zich nog een incident voor tussen de scheids en Tycho, wat een rode kaart zou hebben opgelverd. De doelman had de scheids de beste man van Veensche Boys genoemd. Dat kon er ook nog wel bij op deze merkwaardige zaterdag in Nijkerkerveen.

Na afloop wilde de trainer over de wedstrijd niet veel kwijt en voelde zich te opgewonden over het voorgevallene. Ik ben trots op het herstel in de tweede helft, na het ongelooflijk slechte optreden in de eerste helft. Grote complimenten aan Ezra, fantastische kerel. Top dat hij en Cris bijsloten. Eigenlijk heb ik het wel gehad met dit voetbal. De laatste weken alleen uitstel van wedstrijden, tegenstanders die het laten afweten en dan nu ook nog eens een scheidsrechter die de regels niet een kent. Hoe blijven jongens nu op zaterdag voetballen als het zo aan toe gaat? Die gaan liever geld verdienen of iets anders leuk doen. Neen, dit heeft geen enkele zin, ook niet voor mij. Ik ben er na vandaag eigenlijk wel klaar mee. Goed dat Karin er is, die weet op een beheerste manier de wedstrijd wel af te wikkelen. Hoezo akkoord, dat nooit en zeker geen dealen met een rode kaart.
Swift´64 A1 – EFC´58 2-1 (2-1)

Kleine zege op EFC van grote waarde na krachttoer van de A1

De uitwedstrijd in Ermelo was al een kraker met veel spanning en strijd, de thuiswedstrijd was er niet minder om. Verloor de A1 onterecht bij EFC in Swifterbant trok Swift A1 aan het langste eind. Ook nu was er in de slotfase veel irritatie en fysieke inzet, maar deze keer liet de A1 zich niet overdonderen. In een rechtstreeks duel met de concurrent om een hogere plaats op de standenlijst behield de A1 de 2-1 voorsprong die al met de rust was bereikt door goals van Mitchel Venverloo en Robin Hogendorf.

In de 8ste minuut kwam de A1 op voorsprong toen Mitchel een vrije trap direct binnenschoot. Dat was een welkome steun in de rug, naast de wind die de A1 mee had. Ook nu bleek weer wel dat het spel met de wind mee al snel minder verzorgd werd en chaotisch oogde. De A1 had niet de beschikking over aanvoerder Luc Moonen die op fysio intake was voor zijn opleiding. De gedreven Roy Uitman, speler in vorm, haakte in de warming up al af vanwege hamstring problemen die de reserve aanvoerder woensdag op de training deden afhaken. Bjorn nam de band over en die wist zijn mannen te coachen. Achterin speelde Marc van Spronsen samen met Matthijs Gringhuis in het centrum. B1-speler Stephen Akot kwam in de basis voor Roy. De uitstekende spelende Stephen was wederom meteen een belangrijke schakel. Rustig aan de bal en heel bekeken spelend. Zoals eerder leverde dat door Marc en Stephen ook in deze wedstrijd meer voetbal op. In de 24ste minuut scoorde EFC de gelijkmaker toen het er achter even niet goed uitzag. Er werd niet ingegrepen, de verdedigers stonden te dicht op elkaar en niemand greep in. Een steekballetje van EFC op de spits betekende 1-1. Van coaching was geen sprake, ook niet van Tycho. Even was er onenigheid en leken de kansen t keren. Had Swift eigenlijk wel het meeste spelaandeel het leverde niet veel kansen. EFC haalde er nog wat meer uit. Vooral hun centrale spits en de linkervleugelaanvaller waren gevaarlijk. Op het middenveld kwam er teveel ruimte voor EFC op het spel te verdelen. De A1 mocht er wel wat korter op zitten en beter op de restverdediging letten. In iedere geval hadden ze nog een goed keepende Tycho Leushuis achterin die niets weggaf. In feite had de A1 zich wat meer kansen moeten scheppen uit het overwicht. Na bijna een half uur spelen kwam B-speler Rowan Lijster erin voor spits Matthias Bloemert. Dat leverde wel meer beweeglijkheid en dreiging op, de passing in de eindfase was het hem nog niet. Toch bracht Rowan vijf minuten voor rust Robin in stelling, die eerst nog strandde op de keeper maar in tweede instantie scoorde Lo Bin Ho wel uit een lastige hoek links voor (2-1). Vlak voor rust was dat een geweldige opsteker.

In de rust werden door coach Martien de Waard (de A1 coach was nota bene afwezig en vertoefde ergens tussen de Brugse Zotten) aanpassingen gedaan. Gelukkig kon hij daarbij rekenen op de steun van Mark Hogendorf, Adriaan Boudeling en Karin de Jonge die de spelers hel goed kennen. De verdedigers Marten Niekamp, die heel goed speelde, en Matthijs Gringhuis werden vervangen door de inmiddels gearriveerde Luc Moonen ende sterke B1-speler Nick Haverkamp. EFC benutte het windvoordeel beter dan Swift in de eerste helft had gedaan. De sterke dispensatie A1 zette de A1 flink onder druk. De spits werd echter kort gehouden en dat scheelde in het gevaar. Swift A1 speelde goed compact en hield dat zo. Er kwamen geen grote kansen. Eigenlijk werd nauwelijks iets gecreëerd maar ook nauwelijks iets weggeven. Het was strijden en proberen overeind te blijven. Zoals EFC in hun thuiswedstrijd werd weggedrukt toen ze een voorsprong kregen, zo werd de A1 nu weggedrukt omdat EFC de gelijkmaker wilde. Matthias kwam erin voor Marijn. De ballen werden achterin weggehaald en vaak wild weggeschoten. Voetballend kwam men niet onder de druk vandaan. Omdat het EFC niet wilde lukken raakte de ploeg meer en meer geïrriteerd. Ze probeerden hun fysieke overwicht uit te buiten. De keeper botste bij het pakken van de bal om tijd te nemen met een feel speler van de tegenpartij. Dat gaf een onnodige opschudding. In de resterende minuten gebeurde er niets meer wat de stand in gevaar bracht. De A1 behaalde zo een zwaar bevochten zege op concurrent EFC´58 A1.

Trainer de Waard was na afloop wel tevreden. Neen het was geen geweldige wedstrijd. Ik heb de mannen erop gewezen dat het vooral ook een wil is, een strijd om te winnen. In de eerste helft stonden nogal er vanaf, lieten we EFC teveel ruimte. Kijk die gasten hadden meer body en kletsen er vol in. Dat moesten wij ok veel meer doen. EFC speelde best goed. Ze zochten middenveld wat goed draaide en vonden van daaruit wel de spitsen. De centrale spits was handig en die werd zeker niet fel genoeg gedekt. De gevaarlijke linksbuiten was minder dan verwacht en Marten bood goed tegenstand. Ik heb Stephen er meteen ingegooid voor Roy en dat deed die jongen goed. In de tweede helft kleunden we er veel beter tegenaan. Dat bevestigde ook Boudeling nog eens. Eigenlijk hebben ze de hele wedstrijd goed compact gespeeld. Ze hebben hoegenaamd niks weggeven, op dat sullig doelpunt na, maar daar staat tegenover dat we ook weinig kansen hebben gehad. Nus is het scoren sowieso lastig. De uitslag is zowel in orde. Het was op het eind best lastig maar we hebben geen krimp gegeven. Och zei de Waard, het was vrij gemakkelijk voor me. Met zo´n staf kom je eenvoudig tot de beste oplossingen, ik hoefde me niet druk te maken. Naar het schijnt was de klik optimaal en was er een de derde helft al helemaal geen chaotisch verloop meer te bekennen. Ondanks wat tegenslagen maar met goede aanvulling uit de B, loopt het best wel aardig bij de A1.

  1   2   3   4   5   6

  • Eindstand 2 de klasse seizoen 2015-2016
  • Grafische weergave van resultaten van de A1 in de 2 de
  • Verslagen van alle wedstrijden n het seizoen 2015-2016 Swift´64 A1 – VVOG A2 2-1 (2-0) Snelle voorsprong en zenuwslopende slotfase bij overwinning op VVOG
  • Veensche Boys A1 - Swift´64 A1 3-0 (1-0) Dramatische vertoning in Nijkerkerveen
  • Swift´64 A1 – EFC´58 2-1 (2-1) Kleine zege op EFC van grote waarde na krachttoer van de A1

  • Dovnload 180.32 Kb.