Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Teambuildingskoffer Handleiding Hoe kan ik de Teambuildingskoffer ontlenen? De Teambuildingskoffer haal je op bij de uitleendienst. De openingsuren van de uitleendienst zijn: tussen 30 en 30 uur tussen 12

Dovnload 407.07 Kb.

Teambuildingskoffer Handleiding Hoe kan ik de Teambuildingskoffer ontlenen? De Teambuildingskoffer haal je op bij de uitleendienst. De openingsuren van de uitleendienst zijn: tussen 30 en 30 uur tussen 12Pagina1/3
Datum14.11.2018
Grootte407.07 Kb.

Dovnload 407.07 Kb.
  1   2   3
Teambuildingskoffer

Handleiding

Hoe kan ik de Teambuildingskoffer ontlenen?

De Teambuildingskoffer haal je op bij de uitleendienst.
De openingsuren van de uitleendienst zijn:
- tussen 8.30 en 9.30 uur
- tussen 12.30 en 13.30 uur
- tussen 16.30 en 17.30 uur

Je kan best de bakfiets van je paviljoen meebrengen en de koffer met de bakfiets tot aan je paviljoen brengen.
Vóór het gebruik van de koffer kan je best controleren of er materiaal ontbreekt. De medewerkers van T&S kijken dit na elk gebruik na, maar kunnen uiteraard ook eens iets over het hoofd zien. Ontbreekt er iets of is er iets stuk, dan meld je dit voor je aan de slag gaat bij de medewerkers van de uitleendienst of bij onthaal & info (014/ 55 84 10).
Als je iets kwijt raakt of stuk maakt, dan rekenen we dit aan volgens de prijzen die je vindt in de materiaallijst achteraan in deze handleiding.


Wat kan ik verwachten van de Teambuildingskoffer?

OPZET
Een goed team heeft meer verbondenheid en energie, minder stress, gemopper en negatieve gevoelens. Een goed team is dus hechter en presteert beter in elk opzicht.

Tijdens de opdrachten en oefeningen van deze koffer ontdek je mekaars sterke punten. De deelnemers kunnen zich bewust worden van de aanwezige talenten en kwaliteiten in de groep. Daardoor zullen ze er vlotter beroep op kunnen doen op de werkvloer, in de klassituatie of vereniging.
DOELGROEP
Jongerengroepen (leeftijd 12+) en volwassenengroepen die zin hebben in niet-competitief, groepsbevorderend spel.
TIJDSDUUR
Je ontleent de teambuildingskoffer gedurende een hele dag. Je kan er dus naar hartelust uitpikken wat jou op die moment aangewezen lijkt: van tussendoortjes tijdens vergaderingen of vormingen tot een groepsbevorderende dag vol teambuildingsspelen.


  1   2   3

  • Teambuildingskoffer Handleiding Hoe kan ik de Teambuildingskoffer ontlenen De Teambuildingskoffer haal je op bij de uitleendienst.
  • van je paviljoen meebrengen en de koffer met de bakfiets tot aan je paviljoen brengen. Vóór het gebruik van de koffer kan je best controleren of er materiaal ontbreekt
  • Als je iets kwijt raakt of stuk maakt, dan rekenen we dit aan volgens de prijzen die je vindt in de materiaallijst achteraan in deze handleiding.
  • heeft meer verbondenheid en energie, minder stress, gemopper en negatieve gevoelens. Een goed team is dus hechter en presteert beter in elk opzicht .
  • DOELGROEP Jongerengroepen (leeftijd 12+) en volwassenengroepen die zin hebben in niet-competitief, groepsbevorderend spel. TIJDSDUUR

  • Dovnload 407.07 Kb.