Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Theatervoorstellingen december 2017 (incl. Kerstvakantie)

Dovnload 178.67 Kb.

Theatervoorstellingen december 2017 (incl. Kerstvakantie)Pagina1/3
Datum06.12.2018
Grootte178.67 Kb.

Dovnload 178.67 Kb.
  1   2   3


THEATERVOORSTELLINGEN DECEMBER 2017 (INCL. KERSTVAKANTIE)

Onderstaand een overzicht van de voorstellingen van november inclusief de kerstvakantievoorstellingen. De inschrijving sluit op woensdag 8 november.


KONINKLIJKE SCHOUWBURG
Vrijdag 1 december 2017, 20.15 uur

Dad

Nasrdin Dchar
Na drie volle zalen afgelopen seizoen in Theater aan het Spui keert Nasrdin Dchar terug met zijn succesvoorstelling Dad in de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg. Hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? In Dad ziet u een aanstaande vader die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld waarin hij zijn kind ter wereld laat komen. Dit is Nasrdin Dchars meest persoonlijke, urgente en actuele voorstelling tot nu toe. Vier sterren in alle landelijke dagbladen.
Het vaderschap is voor Nasrdin ook een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk die voor hem zijn. Welke elementen van het land, de cultuur, het geloof van zijn ouders - al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding ‐ gaat hij overdragen op zijn kind? Dad is een avond met de energie van een aanstaande vader. Die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld waarin hij zijn kind ter wereld laat komen. Dad is een voorstelling over vaderschap. Over generaties. Over emigratie. Over toen, nu en straks. Over hier en daar. Over angst. Over liefde! Dad is zijn meest persoonlijke, urgente en actuele voorstelling tot nu toe.
Entree € 24,50
Zaterdag 2 december 2017, 14.00 uur

Zaterdag 2 december 2017, 16.00 uur

Klaas (5+)

NT Jong
Een spannend en ontroerend verhaal in een prachtig miniatuur verteldecor, geïnspireerd op het oude Scheveningen en Panorama Mesdag.
Een kleine jongen kijkt uit over zee en wacht op de komst van Sinterklaas. Het regent en waait, het is winter aan zee. Dan ziet hij iets roods drijven op de golven; het is de muts van Sint!
De geliefde succesvoorstelling KLAAS is ook dit najaar traditiegetrouw te zien in het Paradijs van de Koninklijke Schouwburg. Een spannend en ontroerend verhaal vol wintergevoel en hoopvolle verwachting, waarin een kleine jongen een lange weg aflegt om Sinterklaas te helpen. Een vertelling met de smaak van warme chocolade de geur van pepernoten.
KLAAS is een nostalgisch, Oudhollands Sinterklaasverhaal van de bekende Nederlandse jeugdauteur W.G. van de Hulst. Het verhaal doet denken aan Heijermans’ Op hoop van zegen, maar dan voor jonge kinderen.
Entree € 12,50, entree kind t/m 12 jaar € 8,00

Deze voorstelling is in het Paradijs, op de zolder van de Koninklijke Schouwburg


Woensdag 6 december 2017, 20.15 uur

Het huis van Bernarda Alba

Noord Nederlands Theater
Na het overlijden van haar tweede echtgenoot roept de weduwe Bernarda Alba de rouw uit over zichzelf, haar moeder, vijf dochters en de huishoudster. Dit betekent acht jaar totale isolatie voor de vrouwen. Na de komst van Pepe el Romano proberen de dochters uit de liefdevolle wurggreep van hun moeder te ontsnappen.
Entree € 27,50
Vrijdag 8 december 2017, 20.15 uur

Neelie

Met o.a. Carine Crutzen
Neelie Kroes is een icoon: de vrouw die door alle glazen plafonds heen brak. Een kleurrijke politica, echtgenote én moeder, die na politieke verwikkelingen en persoonlijke drama’s uiteindelijk een van de machtigste vrouwen van Europa wordt. Hoe is het Neelie gelukt de top te bereiken in een mannenbolwerk? Hoe combineerde zij werk en privé? En is Neelie een inspirerend rolmodel voor Nederlandse vrouwen van nu?

Neelie! is een razend actueel drama met Shakespeariaanse inslag. Over de zucht naar macht en vrouw-zijn in een mannenwereld. Naast Neelie Kroes passeren ook andere politieke coryfeeën de revue zoals Ruud Lubbers, Bram Peper en Pim Fortuyn.


Entree € 29,50
Zaterdag 9 december 2017, 20.15 uur

Koffers

Freek de Jonge
Tegen het eind van het jaar wordt de mensheid overvallen door een stemming van saamhorigheid. Verlangen naar vroeger. Hunkering naar harmonie. Na het succes van Dit is geen Oudejaarsconference komt Freek de Jonge met een sfeervol programma dat aansluit op die stemming.
Entree € 28,50
Zondag 10 december 2017, 15.30 uur

Paul van Vliet
Wie Paul van Vliet in volle glorie op het toneel wil zien moet zich haasten, dit is de allerlaatste serie van zijn huidige one man show Alleen op zondag, exclusief in de Koninklijke Schouwburg! Samen met zijn pianist Klaas van Dijk brengt hij een selectie van het beste uit zijn repertoire, aangevuld met nieuwe teksten. De warme mix van milde humor en persoonlijk liedjes is zeldzaam geworden in onze tijd en wordt door een groot publiek omarmd.

Een must-see voor jong en oud.


Entree € 33,75
Dinsdag 12 december 2017, 20.15 uur

Liesbeth List de musical
De nieuwe Nederlandse musical Liesbeth brengt een intens verhaal over een vrouw die alles overwon: de zelfmoord van haar moeder meteen na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een neerwaartse carrière en het verlies van Ramses en van haar grote liefde Rob.

Cadeautips

Maar ze overwon en er was altijd nieuw succes. Dat ze na haar veertigste toch nog zwanger raakte, was haar grootste cadeau. Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste met een enorme rijkdom aan prachtig repertoire van Shaffy, Piaf, Aznavour, Boeijen, Theodorakis en Brel.
Entree € 37,50
Woensdag 13 december 2017, 20.15 uur

Donderdag 14 december 2017, 20.15 uur

Het achterhuis
Johan Doesburg, voormalig artistiek leider van het Nationale Toneel, regisseert een topcast met o.a. Hajo Bruins, Oda Spelbos, Raymonde de Kuyper en Cees Geel.
‘Het dagboek van Anne Frank’ behoort al decennia tot de meest gelezen boeken ter wereld. De manier waarop zij haar gedachten en ervaringen opschreef, blijft jong en oud intrigeren. Dagelijks staan mensen in de rij om het Anne Frank Huis aan de Amsterdamse Prinsengracht, waar zij tussen 6 juli 1942 en 4 augustus 1944 haar dagboek schreef, te bezoeken. Achter het Huis is gebaseerd op haar dagboeken.
Wat deed het leven in de benauwde omgeving van haar onderduikadres met een opgroeiend meisje? En hoe was dat voor de mensen om haar heen? Deze vragen vormden het uitgangspunt voor Achter het Huis, geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer. Zijn benadering laat zien wat het zo dicht op elkaar samenleven, terwijl buiten de vijand rondloopt, met mensen doet. Deze opeenstapeling van emoties als angst, liefde, hoop en wanhoop wordt helaas nog steeds dagelijks ervaren in oorlogsgebieden.

Een voorstelling voor jong en oud over een bijzonder meisje en de mensen om haar heen.


Entree € 31,50
Zaterdag 16 december 2017, 18.00 uur

Zondag 17 december 2017, 15.00 uur

The nation 1-6
The Nation is een razendsnelle marathonvoorstelling, zoals als een Netflix-serie op toneel.Het stuk laat zien dat er nooit één iemand gelijk heeft. Een 5 uur durende theaterervaring, inclusief maaltijd, waarbij u gegarandeerd op het puntje van uw stoel zit!
The Nation is een actuele theaterthriller over de op hol geslagen Nederlandse multiculturele samenleving. Het begint met een mysterie: de elfjarige Ismaël uit de Haagse Schilderswijk is spoorloos verdwenen. Daarna volgt een zoektocht langs alle lagen van de maatschappij, langs politieagenten, jihadisten, ondernemers, politici, journalisten en welzijnswerkers met ieder hun eigen belangen.
In alle zes afleveringen gaat het om beeldvorming en identiteit: welk beeld hebben wij van de ander en welk beeld van onszelf presenteren wij in verschillende sociale contexten? Kunnen wij de ander nog zien als een individu, of zien wij hem of haar enkel als stereotype: de radicaliserende islamist, de linkse Gutmensch, de amorele ondernemer? Hoeveel moeite doen wij om voorbij het masker van de ander te kijken en wanneer durven wijzelf onze eigen maskers te laten zakken? In de continue strijd om onze eigen identiteit te bepalen, beschermen of bevechten raken we snel het zicht kwijt op waar het in het leven werkelijk om gaat.
Een elfjarig kind is verdwenen, maar waar je een grote gezamenlijke zoekoperatie verwacht, zien we vooral losgeslagen individuen die zichzelf aan de hand van deze tragedie profileren.
Entree € 42,25
Zaterdag 16 december 2017, 11.00 uur

Zondag 17 december 2017, 11.00 uur

Winter wondertales (5+)

The English Theatre
Winterverhalen voor de hele familie vanaf 5 jaar! De internationale verhalenvertelster Caja van der Poel neemt je mee op een magische reis met warme, flonkerende spannende verhalen waar groot en klein van kunnen genieten. De limonade, Christmas tea en glühwein staan klaar.
Entree € 16,50, entree kind t/m 12 jaar € 8,50

Deze voorstelling is in het Paradijs, op de zolder van de Koninklijke Schouwburg


Dinsdag 19 december 2017, 20.15 uur

Woensdag 20 december 2017, 20.15 uur

Om mij moverende redenen

Paulien Cornelisse
Wat zegt het over je als je een spiegel in de wc hebt hangen? Wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? En hoe verhoudt de wens tot het hebben van groene vingers zich tot het daadwerkelijk hebben van groene vingers? In haar vierde voorstelling, ‘Om mij moverende redenen’, zal Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom. Paulien Cornelisse won de Neerlands Hoop Prijs voor ‘Dagbraken’, en werd genomineerd voor de Poelifinario voor ‘Maar ondertussen’. Verder is ze schrijfster van de bestsellers ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, ‘En dan nog iets’, en ‘De verwarde cavia’.
Entree € 24,50

Vrijdag 22 december 2017, 20.15 uur

Dinsdag 26 december 2017, 14.00 uur

De revisor

Nationale Theater
Vanwege groot succes is De revisor tijdens de feestdagen nog één keer te zien, exclusief in de Koninklijke Schouwburg. Voor deze voorstelling werden Joris Smit en Mark Rietman genomineerd voor Nederlands belangrijkste toneelprijzen.
In een middelgrote provinciestad heeft de bestuurlijke elite het prima voor elkaar: ze schuiven elkaar baantjes toe, accepteren links en rechts smeergeld, en besteden zo min mogelijk tijd aan hun publieke taken. Dan ontvangt de burgemeester het bericht van een onverwachte overheidsinspectie door een revisor. De man zou zelfs al onder een schuilnaam in de stad zijn gesignaleerd! Hij wordt snel opgespoord en in de watten gelegd. Maar men heeft zich vergist: de vermeende revisor is een theatermaker die gebukt gaat onder grote schulden. Als hij doorkrijgt dat men hem voor een hoge functionaris houdt, grijpt hij zijn kans. Met zijn zakken vol geleend geld maakt hij zich uit de voeten: de bedrieger is bedrogen.
Entree € 31,50
Vrijdag 29 december 2017, 14.00 uur

De familie van Nielie (6+)

Kwatta
Op avontuur met een nieuwe familie? Daar is ie: de Familie van Nielie!

Een splinternieuwe familie, met een nieuwe vader, een nieuwe moeder, een nieuw broertje, een nieuwe zus, een nieuwe oma, een oude hond, een nieuw varken, kortom de Familie van Nielie, die almaar groter en groter wordt.


Waar woont zo’n nieuwe familie? In een droomhuis dat ze zelf bouwen, waar van alles uit de kast komt, waar je kwijt kunt raken en op kunt duiken. Waar er plek is voor iedereen.
Maar eerst gaat de Familie van Nielie op huwelijksreis. Naar Siberië natuurlijk, daar zijn beren en ijskoude steppe. Of naar Venetië, daar wonen duizend katten en daar is het carnaval!
Entree € 22,00, entree kind t/m12 jaar € 10,00
Zaterdag 30 december 2017, 14.00 uur

Welterusten kleine beer (4+)

Theater Terra
Kleine Beer kan niet slapen. Hij is bang voor het donker. Grote Beer brengt steeds een groter lichtje naar Kleine Beer. Uiteindelijk neemt hij zelfs de maan voor hem mee en alle fonkelende sterren.

Grote Beer, Kleine Beer en hun berengrot komen nu voor het eerst naar het theater. Na de voorstelling mag iedereen met Kleine Beer op de foto!


Entree € 22,00, entree kind t/m 12 jaar € 10,00
Zondag 31 december 2017, 14.00 uur

De ouds en nieuws show

Het Zuidelijk Toneel / Orde van de dag
Een manische wervelshow over alles in 2017

In een tijdperk waarin kranten deprimerend zijn en Facebook uit zijn voegen barst van het fake nieuws, is de actualiteit volgen slecht voor je humeur. Trek je terug in je eigen Lala-land en sluit je af van dat wat onbelangrijk is. Laat de duiding maar aan ons over. Want in december brengen we je het complete jaaroverzicht van 2017.


Ieder jaar weer worden de acteurs, muzikanten en schrijvers van de Ouds & Nieuws Show voor de onmogelijke taak gesteld om alle diplomatieke rellen, verkiezingsspecials en tweets van Donald Trump in één vorm te vangen. Wordt het bijtende humor, spitsvondig theater, nuchtere analyses of absurde moraliteit; we zijn er nog niet over uit. Maar hé, het jaar is ook nog niet ten einde.

De Ouds & Nieuws Show 2017 is je jaarlijkse aanbevolen hoeveelheid nieuws, gebracht door zeven jonge prutsers die er ook maar het beste van proberen te maken.Jaaroverzichten oubollig? Niet als het aan de jonge honden van Orde van de Dag ligt. Twee muzikanten, drie acteurs, vier schrijvers en één regisseur annex spreekstalmeester zorgen voor een overrompelde mix van sketches, improvisaties, columns, gedichten, toneelscènes en verrassend goede liedjes.
Entree € 23,50
Vrijdag 5 januari 2018, 20.15 uur

Zaterdag 6 januari 2018, 20.15 uur

Vastgoed B.V.

met o.a. Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom, Jelle de Jong
Deze Nederlandstalige bewerking van David Mamet’s stuk Glengarry Glen Ross neemt ons hoog mee de apenrots op. Waar de alfamannetjes het beste in zich zelf naar boven halen. Waar resultaten, bonussen en geslaagde deals vele malen belangrijker zijn dan gunnen, vertrouwen en samenwerken. De makelaars van het noodlijdende Vastgoed B.V. laten hun testosteron de vrije loop als het om het ‘echie’ gaat.
Deze Nederlandstalige bewerking van David Mamet’s stuk Glengarry Glen Ross neemt ons hoog mee de apenrots op. Waar de alfamannetjes het beste in zich zelf naar boven halen. Waar resultaten, bonussen en geslaagde deals vele malen belangrijker zijn dan gunnen, vertrouwen en samenwerken. De makelaars van het noodlijdende Vastgoed B.V. laten hun testosteron de vrije loop als het om het ‘echie’ gaat. De oplossing om uit de rode cijfers te komen is even simpel als bikkelhard. De twee beste verkopers kunnen blijven, de twee slechtste worden ontslagen. Tijd om te laten zien wie het in zich heeft, zich te mogen kronen tot ‘beste verkoper’.
Entree € 35,00
RIJSWIJKSE SCHOUWBURG
Zaterdag 2 december 2017, 20.15 uur

Iris Hond & Matangi Kwartet

Dear World
Vlak voor zijn dood bejubelde de iconische zanger/dichter Leonard Cohen pianiste Iris Hond met de lovende uitspraak: ‘A great spirit revealed’. Hij deed dit na het horen van Dear World, het album waarop de klassiek geschoolde pianiste haar eigen composities speelt en zingt.
De even getalenteerde als eigenzinnige Iris Hond zal komend seizoen ook het Nederlandse publiek versteld doen staan van haar uitzonderlijke talenten. In een wervelende show laat zij samen met het Matangi Kwartet horen dat Leonard Cohen geen woord te veel heeft gezegd.
De muziek van Iris Hond, geproduceerd door de legendarische producer Patrick Leonard (Madonna, Elton John, Brian Ferry, Leonard Cohen), balanceert op de scheidslijn tussen pop en klassiek. In een uniek, zelf gecreëerd genre, waarin zij ‘best of both worlds’ op een geraffineerde manier doet samensmelten, geeft zij antwoord op de vraag: ‘Als de wereld mij zou kunnen horen, wat zou ik haar dan zeggen?’
‘Ik ben de wereld brieven gaan schrijven’, zegt ze, ‘niet in woorden, maar in muziek. Brieven, gebaseerd op dingen die ik heb meegemaakt. Ieder stuk heeft een verhaal. Mijn muziek gaat over liefde en hoop. Iedereen zit op een bepaalde manier wel ergens mee. En muziek kan ons daarvan bevrijden.’
Entree € 30,00
Woensdag 6 december 2017, 20.15 uur

Donderdag 7 december 2017, 20.15 uur

Youp van 't Hek

Een vloek en een zucht - Oudejaarsconference 2017
Er zijn weinig artiesten die avond aan avond met zoveel plezier naar hun werk gaan als Youp. Hij reist al veertig jaar fluitend door Nederland en Vlaanderen. Met maar één doel: mensen een prachtige avond bezorgen. Niks meer, niks minder.
Eind 2017 speelt hij zijn negende oudejaarsconference met de titel Een vloek en een zucht. Waar die over zal gaan? Het jaar is nog jong, maar de namen Trump en Henk Krol zullen zeker een keer vallen. Eén ding staat vast: er zal gelachen worden. Hard en veel. Waarom? Omdat Youp daarvoor op de wereld is. Wie dat zegt? Youp!
Entree € 30,50
Zaterdag 9 december 2017, 20.15 uur

Zondag 10 december 2017, 20.15 uur

Vamos!

Met Lenette van Dongen, Johnny Kraaijkamp e.a.
Als ‘er-moet-toch-iets-meer-zijn-dan-dit’- Hadewych (Lenette van Dongen), harde zakenvrouw Puk (Carolina Dijkhuizen) en kersverse weduwe Linda (Cystine Carreon), die elkaar niet kennen, met een busje naar het zonnige Andalusië rijden, zit de stemming er goed in.
Ze laten hun problemen achter in Nederland en rijden hun nieuwe toekomst – het runnen van een B&B in Spanje - tegemoet. Al snel worden de verschillende persoonlijkheden duidelijk: ‘zelf schilderen? Daar zijn mensen voor’ (Puk) en ‘mijn man en ik hadden een grote droom. Dat hij dood is maakt de droom niet minder groot’ (Linda) ‘…Het leven is een pijpkaneel, ieder zuigt eraan en krijgt zijn deel’ (Hadewych - verslingerd aan tegeltjeswijsheden).

Deze drie vrouwen grijpen dezelfde kans aan om hun leven achter zich te laten en zich in een onbekend Spaans avontuur te storten. Lukt het ze hun levens weer glans te geven? VAMOS! laat gegarandeerd de Spaanse zon in jouw theater schijnen!


Entree € 39,50
Woensdag 13 december 2017, 20.15 uur

Nits
Na de succesvolle samenwerking met het Scapino Ballet “TING!” in de Rotterdamse Ferrodome en de hartverwarmende clubtoer “BRNO” eind vorig jaar, zijn de NITS vanaf september onderweg met de theater-concertreeks seizoen 2017-2018.
’TING!’, waar in 20 concerten 23 duizend mensen naar zijn komen kijken, heeft de NITS andermaal volop in het licht gezet. Geïnspireerd door beide projecten en de sterke wens weer op tournee te gaan, staat de band nu weer in de theaters met nieuwe muziek en visuals. Meer dan 60 concerten in Nederland en het buitenland staan in de agenda. Onverslaanbaar goed en warm aanbevolen.
Entree € 25,00
Donderdag 14 december 2017, 20.15 uur

Vrijdag 15 december 2017, 20.15 uur

De Verleiders

Stem kwijt
De democratie werkt niet meer of, nog pijnlijker, heeft misschien nooit gewerkt. Het verzet tegen het internationale handelsverdrag TTIP, belastingtrucs en het steeds grotere gevoel van onmacht bij de burgers, maakt dat democratie als staatsvorm een holle frase is geworden.
Gekozen politici blijken de slippendragers van multinationals en banken, of zijn populistische slaven van hun electoraat en daardoor onmachtig in hun handelen. En dat terwijl wij staan voor grote ingewikkelde vraagstukken als migratie, het klimaatprobleem, de aanhoudende bankencrisis en de groeiende ongelijkheid tussen arm en rijk. De verkiezingen, die het feest van de democratie hadden moeten worden, werden ordinaire straatgevechten over non issues, opgestookt door de media. En tegelijkertijd hebben xenofobe partijen steeds meer terrein gewonnen, wat al heeft geleid tot een Brexit in de UK en een Trump in de VS…
Maar wat dan? Moeten we naar andere vormen van politiek toe? Democratie 2.0, hoe ziet die eruit? In Stem Kwijt onderzoeken DE VERLEIDERS op hun vertrouwde wijze hoe we verder moeten. Want de democratie in de huidige vorm is dood. Morsdood.
Entree € 32,50
Zaterdag 16 december 2017, 20.15 uur

Marc-Marie Huijbregts

Getekend
Het lijkt of Marc-Marie voor dit programma put uit een eindeloze bron van materiaal, hij gebruikt alles wat hij meemaakt om er iets scherps of grappigs over te zeggen. Het publiek wordt meegevoerd, en is als was in zijn handen.
Maar daar gaat het niet om. De verhalen worden losjes ingeleid door “kopjes”, of aparte stukjes, die gaan over dingen die hij zou willen veranderen aan zichzelf. Dat begint allemaal vrij onschuldig, maar gaandeweg wordt het pijnlijk, totdat, via die omweg, uit de verzameling puntige anekdotes een bittere conclusie groeit.
De prachtig gezongen nummers ondersteunen die diepere laag in de voorstelling. Wat doe je als je liever iemand anders was geweest, en als degene in wier ogen jij geliefd was, er niet meer is? Je zoekt troost bij een geliefde, maar hoe pijnlijk is het om te beseffen dat jij die ander nodig hebt om van jou te houden, omdat je niet van jezelf kunt houden?
GETEKEND is daarmee een diepzinnig, persoonlijk programma dat drijft op emotie. Gelukkig is Marc-Marie in zijn verhalen zó grappig, en plaatst hij zich op zo’n unieke manier buiten de wereld die hem amuseert, dat je ook wel snapt hoe hij zich staande houdt.
Entree € 29,00
Zondag 17 december 2017, 15.00 uur

Wien bleibt Wien

Silvester Nieuwjaarsconcert
Een warm bad in de koude wintermaanden, waar zowel oud als jong zich graag in onderdompelt! Hét programma met louter hoogtepunten van de onbetwiste grootmeesters van de Weense operette zal rondom de feestdagen wederom een feest der herkenning zijn, waar een steeds groeiend publiek de weg naar vindt.
Dit geheel vernieuwde programma met pareltjes uit het operette-repertoire zal door het virtuoze Habsburgs Strauss Orkest, de ‘ongekroonde koningin van de Nederlandse operette’ sopraan Wilma Bierens en bariton Sef Thissen vol glans en ‘Wiener Schmalz’ vertolkt worden. Natuurlijk zal het gouden repertoire van o.a. Strauss en Lehár rijkelijk vertegenwoordigd zijn. Dansers van het Charkov Staats Ballet zullen deze heerlijke muziek met hun ballet omlijsten. Het thema Gold und Silber (doelende op de twee belangrijkste operetteperiodes) zullen door een prachtige belichting en decor visueel gemaakt worden. De muzikale leiding is natuurlijk in handen van maestro Jeroen Weierink.
Entree € 32,50
Dinsdag 19 december 2017, 20.15 uur

3JS

Accoustic Christmas
Eind 2013 gaven de 3JS de fans al een voorproefje van hun visie op een echt intiem kerstconcert. Geen toeters en bellen, geen Mariah Carey, maar een kleine akoestische band, een sfeervol theaterpodium en het traditionele kerstrepertoire van o.a. Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley en The Cats….waar ze eigenlijk het hele jaar door wel naar zouden kunnen luisteren. De voorliefde voor klassieke melodieën en de excellente zang- en gitaartechniek van de drie troubadours uit Volendam komen hier meer dan ooit tot hun recht.
Entree € 29,50
Woensdag 20 december 2017, 20.15 uur

Chippendales

Best night ever
De ultieme Girls Night Out ook in uw theater. Na de succesvolle Get Lucky Tour en Break the Rules tournees komen de enige echte Chippendales in seizoen 2017 / 2018 opnieuw terug naar Nederland. Al meer dan 35 jaar staat een show van de Chippendales garant voor een avond vol onweerstaanbare verleiding met maar één doel: het plezier van het vrouwelijk publiek.
Met dans, zang en theater geven de breed geschouderde heren een unieke show met entertainment van de bovenste plank. Verwacht een avond waarin fantasieën geprikkeld worden met smaakvolle en exotische verleidingen in stijl.
Entree € 44,50
  1   2   3

 • Zaterdag 2 december 2017, 14.00 uur Zaterdag 2 december 2017, 16.00 uur Klaas (5+) NT Jong
 • Woensdag 6 december 2017, 20.15 uur Het huis van Bernarda Alba Noord Nederlands Theater
 • Vrijdag 8 december 2017, 20.15 uur Neelie Met o.a. Carine Crutzen
 • Zaterdag 9 december 2017, 20.15 uur Koffers Freek de Jonge
 • Zondag 10 december 2017, 15.30 uur Paul van Vliet
 • Dinsdag 12 december 2017, 20.15 uur Liesbeth List de musical
 • Woensdag 13 december 2017, 20.15 uur Donderdag 14 december 2017, 20.15 uur Het achterhuis
 • Zaterdag 16 december 2017, 18.00 uur Zondag 17 december 2017, 15.00 uur The nation 1-6
 • Zaterdag 16 december 2017, 11.00 uur Zondag 17 december 2017, 11.00 uur Winter wondertales (5+) The English Theatre
 • Dinsdag 19 december 2017, 20.15 uur Woensdag 20 december 2017, 20.15 uur Om mij moverende redenen Paulien Cornelisse
 • Vrijdag 22 december 2017, 20.15 uur Dinsdag 26 december 2017, 14.00 uur De revisor Nationale Theater
 • Vrijdag 29 december 2017, 14.00 uur De familie van Nielie (6+) Kwatta
 • Zaterdag 30 december 2017, 14.00 uur Welterusten kleine beer (4+) Theater Terra
 • Zondag 31 december 2017, 14.00 uur De ouds en nieuws show Het Zuidelijk Toneel / Orde van de dag
 • Vrijdag 5 januari 2018, 20.15 uur Zaterdag 6 januari 2018, 20.15 uur Vastgoed B.V.
 • RIJSWIJKSE SCHOUWBURG Zaterdag 2 december 2017, 20.15 uur Iris Hond Matangi Kwartet Dear World
 • Woensdag 6 december 2017, 20.15 uur Donderdag 7 december 2017, 20.15 uur Youp van t Hek
 • Zaterdag 9 december 2017, 20.15 uur Zondag 10 december 2017, 20.15 uur Vamos! Met Lenette van Dongen, Johnny Kraaijkamp e.a.
 • Woensdag 13 december 2017, 20.15 uur Nits
 • Donderdag 14 december 2017, 20.15 uur Vrijdag 15 december 2017, 20.15 uur De Verleiders Stem kwijt
 • Zaterdag 16 december 2017, 20.15 uur Marc-Marie Huijbregts Getekend
 • Zondag 17 december 2017, 15.00 uur Wien bleibt Wien Silvester Nieuwjaarsconcert
 • Dinsdag 19 december 2017, 20.15 uur 3JS Accoustic Christmas
 • Woensdag 20 december 2017, 20.15 uur Chippendales Best night ever

 • Dovnload 178.67 Kb.