Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Triumph toont 2011 herfst/winter collectie motor- en vrijetijdskleding

Dovnload 59.95 Kb.

Triumph toont 2011 herfst/winter collectie motor- en vrijetijdskledingDatum22.05.2018
Grootte59.95 Kb.

Dovnload 59.95 Kb.

Triumph toont 2011 herfst/winter collectie motor- en vrijetijdskleding

De focus van Triumph Motorcycle's nieuwste 2011 Autumn/Winter Collection motor- en vrijetijdskleding centreert zich rond technologie en innovatie, terwijl ook nieuwe stijlen die geïnspireerd zijn door het erfgoed van de Britse motorfabrikant een grote rol spelen. De nieuwe collectie bevat zowel “technische” motokledingstukken die de winter draaglijk maken, als casual kleding voor dagelijks gebruik en is exclusief bij de officiële Triumph Motorcycles dealer verkrijgbaar.


Sportieve prestaties en technologie

Vlaggenschip van de nieuwe collectie is het motorkledingstuk dat werd ontwikkeld om motorrijders beter zichtbaar te laten zijn door moderne LED-technologie te gebruiken. Het Sympatex Light Jacket is hierdoor de eerste topkwaliteit allweather motorjas met ingebouwde, draagbare LED-technologie. Een lichtgewicht batterij zorgt, als het nodig is om de drager beter zichtbaar te laten zijn, voor voldoende energie om de LED's in-en uit te schakelen. Daarnaast is deze waterdichte motorjas al een bewezen kwaliteitsproduct, dat immers werd afgeleid van de enorm populaire Xlporer jas. Met behulp van de modernste Sympatex membraantechnologieën is het Light Jacket 100% waterdicht, winddicht en ademend. Gemaakt van DuPont Cordura en Airtex textiel, omvat het ook een afneembare stormkraag en een interne stormband plus een uitneembare, thermische voering en CE Knox protectoren op de elleboog en schouders. Voor motorrijders die nog niet toe zijn aan een compleet nieuw motorjack is er het Light Vest, met dezelfde ingebouwde LED-technologie.

Aan de Adventure collectie zijn de Kalahari Jacket en Jeans toegevoegd. Gemaakt om bij elk type weer maximaal te presteren, transformeert de Kalahari razendsnel van een waterdichte, thermische jas naar een volledig geperforeerde zomerjas. Dit dankzij de geheel uit het zicht aangebrachte gaasopeningen op de borst, onderarm en rug. Het gebruikte materiaal is ijzersterke 600 denier polycordura en 500 denier Cordura. Keramische Superfabric schouder- en elleboogpanelen zorgen voor een nòg grotere schuur-en scheurweerstand.

Het Harrier Jacket en Spitfire Jacket combineren sportieve styling met functionaliteit en zijn gericht op de sportieve motorrijder. Het Harrier Jacket is gemaakt van 1.2-1.4 mm Braziliaans rundleer en heeft CE schouder-, elleboog en rugbeschermers, terwijl de binnenkant meerdere vakken heeft voor het opbergen van telefoon, MP3-speler en andere benodigdheden. Het Spitfire Jacket is gemaakt van waterafstotend polycordura en slijtvaste Texland met een Tri-Tex waterdicht membraan, uitneembare thermische voering, ventilatiepanelen en CE protectoren op de ellebogen, schouders en rug.


De nieuwe Acton 2 Jacket en Jeans versterken de Triumph Rider Essential collectie, die een instapprijs biedt zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Het Acton 2 Jacket is waterdicht, winddicht en ademend en heeft een verwijderbare thermische voering, CE protectoren en verborgen ventilatiepanelen.


Binnen de herfst/winter collectie zien we een nieuwe ontwikkeling binnen de elektrisch verwarmde technologie door de introductie van het Thermotex Heated Jacket en bijbehorende handschoenen. De softshell jas met ingebouwde EXO2 warmtetechnologie werkt met een warmtebron die geen draden bevat en geeft een consistente en comfortabele warmte door naar de onderrug, nieren en buik. De jas kan gebruikt worden met een oplaadbare batterij of kan rechtstreeks worden aangesloten op een accessoire-aansluiting van de motorfiets
Inspiratie uit erfgoed

De rijke historie van Triumph is een grote inspiratiebron voor de kledinglijn voor deze herfst / winter. Nieuw voor het komende seizoen is een collectie van officiële Ace Cafe Londen producten, die worden beïnvloed door de link tussen Triumph motorfietsen, de Ton-Up-Boys en de Rockers uit de jaren ‘50 en '60. Het Ace Cafe Jacket heeft de styling van een klassiek zwart leren jack maar is voorzien van moderne motorkledingtechnologie. Subtiele extra’s zorgen voor de juiste looks, zoals een Ace Cafe / Triumph “pin” op de kraag en een stoere zwart-witte print op de uitneembare voering. Het Ace Cafe assortiment omvat ook een t-shirt, mok, pet en opnaai embleem.

De nieuwste jaargang van de officieel goedgekeurde Steve McQueen collectie bevat een nieuw jack, dat sterk wordt beïnvloed door de passie voor autosport en motorsport van de cultheld. Het McQueen 2 Special Edition Jacket is wederom een prachtig eerbetoon aan de motorjassen die McQueen droeg. Het is opgebouwd uit een Bristex nylon buitenkant met een waterdicht TriTex membraan, uitneembare thermische voering en CE beschermers. Steve McQueen’s handtekening siert de mouw en de bedrukte binnenvoering met een afbeelding van de beroemde Triumph-rijder.
Casualwear

In aanvulling op het McQueen 2 Special Edition Jacket zijn er casual items die zijn geïnspireerd op twee motorraces waaraan Steve heeft deelgenomen. Het ISDT T-shirt en de sweater met capuchon zijn gebaseerd op zijn deelname aan de legendarische 1964-editie van de International Six Day Trials (nu: ISDE) in Oost-Duitsland. Het 955 Race T-shirt en vest zijn gebaseerd op zijn optreden tijdens het 1962 enduro evenement, genaamd de Four Aces Moose Run in Adelanto, Californië. Dit was Steve’s tweede race ooit, waar hij een 3e plaats in de beginnersklasse behaalde.

De grote collectie van de op ons erfgoed geïnspireerde T-shirts vertelt het verhaal van het rijke verleden van Triumph Motorcycles. Dit seizoen komen die verhalen uit Japan, Frankrijk, Italië en natuurlijk de Verenigde Staten. Alle T-shirts zijn gemaakt van 100% katoen met gedetailleerde prints die het verhaal vertellen. De eerste is het Japanse Auto-Racer T-shirt, dat wordt beïnvloed door een omgebouwde Triumph motorfiets als auto-racer, een vorm van speedway op asfalt in de jaren ‘70. Het Montlhery-shirt vertelt het verhaal van de originele Thunderbird en het Parijse Montlhery circuit, dat in 1949 de bestemming van drie Triumph testrijders was. Italian Importer herinnert aan Bepi Koelliker, de officiële Triumph importeur voor Italië en de door hem zelf omgebouwde Triumph’s, die aan het eind van de zestiger jaren vooral opvielen door de witte uitlaatbochten.
Naast de officiële Triumph / Ace Cafe kledinglijn zal het komende winterseizoen ook het 59 Club T-shirt het levenslicht zien . De “59 Club” was oorspronkelijk een jeugdclub van de Eton kerk in Londen. In 1962 verzorgde Pater William Shergold hier een kerkdienst voor motorrijders. De respons was enorm, met als gevolg de oprichting van een afdeling voor motorrijders binnen de jeugdclub en zo de geboorte van de 59 Club. Vandaag is de 59 Club trouwens nog steeds actief als liefdadigheidsinstelling.

Casual kleding die werd geïnspireerd door de Union Jack is ook toegevoegd aan de collectie, waaronder het Racing T-shirt en capuchonsweater, het Maximum Torque T-shirt en het Grey Union T-Shirt. Alle shirts zijn van 100% katoen gemaakt met een verscheidenheid aan opliggende vintage prints.


Dames

Aan Triumph’s gamma van speciale dameskleding is een nieuwe jack toegevoegd, evenals een keur aan nieuwe casualwear. Het Chancery Leather Jacket is gemaakt van zacht 1mm rundleer met subtiele stijlelementen. Een verwijderbare thermische voering een CE-protectors zijn standaard.Het casual gamma voor dames omvat eenvoudige en stijlvolle designs, zoals het Marine Union Flag T-Shirt, Script Logo T-Shirt, Script Zip Thru vest en het Motorcycle Club T-shirt.
Er is ook een reeks aan nieuwe cadeauartikelen toegevoegd aan het assortiment, inclusief nieuwe Junior t-shirts, een Racer pyama en nieuwe merchandise artikelen zoals baseball caps, een paraplu, mokken, gespen en sleutelhangers.

Prijs incl btw

Harrier Jacket

429,00

Spitfire Jacket

239,00

Acton #2 Jacket

189,00

Acton #2 Pants

139,00

Sympatex Light Jacket

469,00

Kalahari Jacket

279,00

Kalahari Jeans

249,00

Portman Jacket

389,00

Mc Queen # 2 Jacket

279,00

Ace Café Jacket

419,00

Thermotex Heated Vest

229,00

Light Vest

199,00

Thermotex Heated glove

199,00

Acton #2 glove

59,00

Adventure Tour glove

89,00

World's fastest

35,00

Navy Jubilee

39,00

Japanese Auto Racer

35,00

Monthléry France

35,00

Italian Importer

35,00

Land Speed Record

35,00

Mc Queen ISDT race t-shirt

39,00

Mc Queen ISDT race hoodie

89,00

Mc Queen 955 race t-shirt

49,00

Mc Queen 955 race zip thru

89,00

Ace Café #1 t-shirt

39,00

59 Club t-shirt

35,00

Cruiser zip thru

89,00

Racing Tee

35,00

Shield Tee

35,00

Maximum Torque Tee

35,00

Grey Union Tee

35,00

Racing Hoodie

79,00

Chancery Jacket

309,00

M/Club t-shirt

35,00

Script logo V-neck

35,00

Script zip thru

69,00

Union Flag navy t-shirt

35,00

Girls flower bike

19,00

Racing Team t-shirt

19,00

Racer Sleepsuit

19,00

Team cap

25,00

Team umbrella

39,00

World cap

25,00

Ace Café cap

25,00

Adventure buff

19,00

High UV buff

19,00

Polar buff #7

29,00

Heritage buff

19,00

Union Flag notebook

15,00

Oval Union Flag Buckle #2

29,00

Ace Café patch

7,00

Torque patch

7,00

Union Triangle patch

7,00

Factory Sticker set #8

15,00

Triumph Logo #2 Mug

10,00

World's fastest Mug

10,00

Ace Café Mug

10,00

Established 1902 Mug

10,00

Tiger 800XC Key Fob

9,00

Speed Triple Key Fob

9,00


Dovnload 59.95 Kb.