Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


TussenThuis bso monnikskaplaan 1

Dovnload 10.37 Kb.

TussenThuis bso monnikskaplaan 1Datum31.07.2017
Grootte10.37 Kb.

Dovnload 10.37 Kb.ttkop2

TussenThuis BSO

Monnikskaplaan 1

6841 KC ARNHEM

Mobiel 06 21865757

KvK nr. 09095902

info@tussenthuis.nl


Nieuwsbrief 1-2016 locatie: Elden

Bereikbaarheid Jozefschoollocatie:
In verband met de 4-daagse, op dinsdag 19-7 gaat de Jozefschool dan om 11.00 uur open, de VSO kinderen kunnen gewoon op hun vaste tijd gebracht worden, maar de Rijksweg-West is dan afgesloten. U kunt het beste via een zijstraat de BSO bereiken. De kinderen van de Jozefschool blijven na de vso opgevangen tot 11 uur. Graag opgeven als u hier gebruik van wilt maken. We gaan dan naar de 4-daagse kijken uiteraard. De kinderen van de Troubadour worden gewoon om 8.20 uur naar school gebracht.

Op maandag 18-7 van 14.45 tot 18.00 uur gaan kinderen (ook van de BSO) de straat met stoepkrijt versieren voor de 4-daagse. Het gaat om het stuk weg Brinksestraat vanaf de Laurenskamp tot aan de Rijksweg West en de Rijksweg west vanaf het Dorpshuis tot aan de Molenweg, het héle stuk! De weg wordt dan professioneel afgesloten, denkt u hieraan i.v.m. het ophalen van uw kinderen op die dag?


Huisvesting oudste groep Jozefschoollocatie:

Zoals u inmiddels ook al via Ditjes en Datjes hebt kunnen lezen gaat de school het lokaal van de oudste groep na de zomervakantie zelf weer gebruiken. We zijn erg blij dat we vervangende ruimte hebben gekregen in de school zelf. Dit zal het “oude” ICT lokaal worden. Het is niet groot maar we hebben in ieder geval een eigen plekje wat we erg blij mee zijn. Voor de laatste schoolweek gaan we het noodlokaal al uit, we zitten dan al in de nieuwe ruimte of i.v.m. de verhuizing tijdelijk bij de jongste groep. U merkt het vanzelf wel.


Tussen Thuisdag:
We kunnen inmiddels terug zien op een geslaagde Tussen Thuismiddag op zaterdag 25-7.

Fijn dat er zoveel ouders en kinderen waren en wat een leuke optredens van de kinderen. Nogmaals iedereen bedankt die hier aan heeft mee geholpen.


Slapen op de BSO oudste groep loc Troubadour:
Afgelopen zaterdag was er het eerste slaapfeest voor de kinderen van de oudste groep van de Troubadourlocatie. Ook dit was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Ik wil hierbij met name Lotte, Marlijn en Wouter bedanken voor hun inzet om dit mogelijk te maken!
Studiedagen? Brood mee:

Als uw kind na de zomervakantie op een studiedag komt is het de bedoeling het zelf brood meeneemt voor tussen de middag. De studiedagen worden momenteel zo druk bezocht dat we er qua personele bezetting meer personeel voor moeten inzetten dan enige jaren geleden. Ook lopen de kosten voor de lunch hierdoor op.

Uw kind mag de hele dag komen op een studiedag zonder extra kosten als die op de vaste NSO opvangdag valt. Als uw kind alleen naar de VSO komt kan het een halve dag komen op een studiedag. Verder is het belangrijk dat u uw kind opgeeft voor een studiedag. Zodat wij voldoende personeel kunnen inzetten.
Zomervakantie:

De lijsten hangen binnenkort in de gang of op de groep en het vakantieprogramma staat op de site en hangt ook in de gang. Er staan weer hele leuke activiteiten op. Denk u eraan om uw kinderen tijdig op te geven? Met name op de dagen dat we weg gaan i.v.m. het reserveren van de taxi’s.


Oudercommissie:
We zoeken met spoed 2 ouders van de Jozefschoollocatie en 1 ouder van de Troubadour om plaats te nemen in de oudercommissie. Dit kost u ongeveer 4 avonden per jaar. U kunt gevraagd en ongevraagd advies geven over de dagelijkse gang van zaken op de BSO, meedenken over het beleid etc. Vanuit de GGD is een oudercommissie verplicht, maar ook zonder deze verplichting zou ik het fijn vinden als u zou willen plaatsnemen in de oudercommissie. U kunt u aanmelden bij de leidsters of per mail naar info@tussenthuis.nl


Dovnload 10.37 Kb.