Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Uniek! Nieuwe generatie rotatiegegoten afscheiders vraagt bij inbouw geen dragende betonstructuur! En dat doet veel naar prijs!

Dovnload 7.43 Kb.

Uniek! Nieuwe generatie rotatiegegoten afscheiders vraagt bij inbouw geen dragende betonstructuur! En dat doet veel naar prijs!Datum28.12.2018
Grootte7.43 Kb.

Dovnload 7.43 Kb.

Uniek!
Nieuwe generatie rotatiegegoten afscheiders vraagt bij inbouw geen dragende betonstructuur!
En dat doet veel naar prijs!


De efficiënte opvang en afvoer van afvalwater is een uitermate belangrijke schakel in een bedrijfsproces. Onaangename geuren, giftige dampen, vaste deeltjes, ... kunnen leiden tot de aantasting van machines en materiaal, een ongezonde en wettelijk ontoelaatbare werksfeer, verstopte leidingen, ... tot zelfs een volledige obstructie van de bedrijfsactiviteiten. De aanleg van een gesloten afvoersysteem, waarbij verwerkingsinstallaties het afvalwater finaal gaan behandelen, is de boodschap.  Afscheiders zorgen voor de opvang van slib, olie en vet. Het behandelde afvalwater voldoet uiteindelijk aan de Europese normgeving om in de riolering geloosd te worden.

Olie-afscheiders’ behandelen afvalwater van tankstations, garages, grote parkings, carwashes en opslagplaatsen. Het betreft hier meestal de opvang van oppervlaktewater dat vervuild is met petroleum, mazout of benzine.  De norm schrijft voor dat koolwaterstoffen slechts in zeer beperkte mate in de riolering mogen komen, afhankelijk van de toepassing en de locatie mag die restwaarde nog slechts 5 mg/liter (klasse I) of 100 mg/liter (klasse II) bedragen. Milieuschade, vervuild grondwater of een ophoping van explosieve dampen in de riolering zijn uit den boze.

Vetafscheiders’ zijn wettelijk verplicht op plaatsen waar organische vetten en oliën voorkomen, bijvoorbeeld in grootkeukens, restaurants en vleesverwerkende bedrijven. Ze hebben als taak de in het afvalwater voorkomende plantaardige en dierlijke vetten en oliën, alsook de bezinkende vuildeeltjes, achter te houden. Zodoende worden problemen als verstoppingen van afvoerbuizen en bijkomende geurhinder voorkomen en worden de gemeentelijke waterzuiveringsinstallaties ontlast.

Kwaliteitsstandaarden en -testen
De ACO Passavant afscheiders worden in conformiteit met de Europese Normen ontwikkeld: EN 858 voor olie-afscheiders en EN 1825 voor vetafscheiders. Ze zijn hydraulisch getest en dragen de ‘General Building Supervisory Authority Authorisation’ en/of het nieuwe keuringscertificaat van het Duitse Instituut voor Bouwtechniek Berlijn (DIBT).

De nieuwe rotatiegegoten Lipumax vetafscheider en Oleopator & Oleopass olie-afscheiders
Vandaag presenteren wij u de nieuwe rotatiegegoten afscheiders uit polyethyleen voor inbouw in de grond. De moderne, zelfdragende vormgeving vraagt naar inbouw geen extra dragende betonstructuur en weerstaat opstuwend grondwater, uniek in de markt. De kuipen hebben een eivormige bodem en een wanddikte van 10 mm. Deze vorm en de robuuste uitvoering garanderen een structurele stabiliteit van 50 jaar. Eenvoud naar inbouw leidt tot een zeer prijsvriendelijk aanbod ... Afhankelijk van de gekozen topsectie, schachtopbouw met deksel, is de ingebouwde afscheider berijdbaar tot en met belastingsklasse D 400 kN. Wederom uniek voor afscheiders uit kunststof!

Ontdek deze afscheiders en ons volledig aanbod op www.aco.beACO Passavant NV, Preenakker 8, 1785 Merchtem, T 052/38.17.70, F 052/38.17.71, info@aco.be

  • achter te houden
  • De nieuwe rotatiegegoten Lipumax vetafscheider en Oleopator Oleopass olie-afscheiders
  • ACO Passavant NV, Preenakker 8, 1785 Merchtem, T 052/38.17.70, F 052/38.17.71, info@aco.be

  • Dovnload 7.43 Kb.