Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Verslag van de afsluiting van het seizoen Duofietsen Aalden op donderdag 10 november 2016

Dovnload 6.02 Kb.

Verslag van de afsluiting van het seizoen Duofietsen Aalden op donderdag 10 november 2016Datum31.07.2017
Grootte6.02 Kb.

Dovnload 6.02 Kb.

Verslag van de afsluiting van het seizoen Duofietsen Aalden op donderdag 10 november 2016.

We zijn bijeen in de Mepperdennen te Meppen onder het genot van koffie, thee een drankje en een hapje.

Allereerst worden de besluiten van de werkgroep besproken.

Het eerste besluit is om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en aan hen wordt gevraagd naar hun belevingen. De werkgroep wordt uitgebreid met Henk Askes. De Nieuwe penningmeester van de werkgroep wordt Mini Kuipers. Zij volgt Catrien op omdat deze stopt met deze werkzaamheden.

De Huur voor het stallen van de fietsen wordt vanaf nu overgemaakt naar Mini. Jan zal het contract nog opstellen.

Bij de voorzitter van de stichting zal geïnformeerd worden wie het jaarlijks groot onderhoud aan de fietsen doet en wie dit betaald.

Mini schaft handschoenen aan voor op de fiets. Het worden wanten groot en klein en zij zal zorgen dat deze bij de fietsen zijn.

Er wordt besloten dat bij het starten van de tocht door de vrijwilligers gevraagd wordt aan de medepassagier of hij geld bij zich heeft voor het fietsen en voor de koffie. Het gebeurt nu dat de vrijwilliger betaald voor de passagier, wat niet de bedoeling is.

De vraag wie kan er nog mee?

Degene die een pilletje mee moet hebben, kunnen niet meer mee. Tenzij er een begeleider of familielid meegaat en de verantwoording op zich neemt. Ook wordt bepaald dat degene die meegaat het droog moet kunnen houden tijdens de rit. Zorg voor een goed incontinentiemateriaal. De vrijwilligers die als bestuurders meegaan, zijn geen verplegers of verzorgers die allerlei handelingen kunnen en mogen doen.

Er wordt besloten dat we alleen op dinsdag en donderdag gaan fietsen. De reden is dat de accu’s niet zo snel vol zijn en dat er te weinig deelnemers zijn. Ieder jaar vallen er enkelen af.

De vergadering stelt voor om een advertentie in Oes Eig’n Kraantien van april te plaatsen en dan de eventuele deelnemers aan te bieden dat we met de Duo fiets langs kunnen komen om de Duo fiets te proberen. Men kan dan besluiten dat het iets is voor hen of niet.

Mini en Trieneke zijn vaste contactpersonen.

Over het wel of niet doorgaan van het fietsen bepalen de mensen zelf of ze gaan fietsen. ( Regen of hitte)

Henk Oldewening zal gevraagd worden of hij de deelnemers van de Korenhof wil inlichten als deze moeten rijden. Trieneke regelt dit met de Korenhof. In de kast bij de dagopvang hangt een lijst met deelnemers.

Er moet beter gecommuniceerd worden volgens sommige vrijwilligers.

Aan”de stichting vragen of er regels zijn”Wie kunnen nog mee.

Henk Nieuwenhuizen zal de website van Aalden/|Zweeloo aan moeten passen en erop zetten dat we alleen op dinsdag en donderdag nog fietsen.

We besluiten dat we in de maand mei weer gaan fietsen. Tevens besluiten we dat de maand september de laatste maand is dat we fietsen.

We spreken af dat we met 4 mensen naar Sleen gaan en dat we om 20 voor 4 vertrekken bij Mini.Eind maart /begin april zal gevraagd worden op te geven wanneer men kan fietsen. De lijsten voor mei, juni en juli zullen voor 1 mei klaar moeten zijn.

Niet in de vergadering besproken: Andries de Jong is ziek en moet geregeld naar het ziekenhuis om te spoelen (2 a 3 keer per week)


Dovnload 6.02 Kb.