Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Vls groep en Randstad Hospitality Rotterdam verlengen partnership met Theater Zuidplein

Dovnload 0.52 Mb.

Vls groep en Randstad Hospitality Rotterdam verlengen partnership met Theater ZuidpleinPagina1/2
Datum28.03.2019
Grootte0.52 Mb.

Dovnload 0.52 Mb.
  1   2

VLS Groep en Randstad Hospitality Rotterdam verlengen partnership met Theater Zuidplein.

Wij zijn verheugd mee te delen dat onze huidige partnership met VLS Groep en Randstad Hospitality Rotterdam voor het komende jaar verlengd is. VLS Groep is sinds 2014 partner van Theater Zuidplein en Randstad Hospitality Rotterdam sinds vorig jaar.

VLS Groep is uitgegroeid van een kleinschalig familiebedrijf tot een van de grotere schoonmaakorganisaties in Nederland. Ze hebben een sterke autonome groei meegemaakt door gebruik te maken van de goede basis die is gelegd maar daarnaast ook in te springen op innovaties en uitdagingen in de huidige markt. Het bedrijf staat dan ook in de top van Nederland binnen de bedrijfstak. VLS Groep staat achter een no-nonsense cultuur en een familiaire sfeer. Als schoonmaakpartner en ondersteuning bij activiteiten zorgen zij ervoor dat onze publiek zich in een schone en prettige theater kunnen bevinden.

Samen met Randstad Hospitality Rotterdam zorgen we voor hoge kwaliteit service en klantvriendelijkheid in Theater Zuidplein. Ze hebben de mensen die wij nodig hebben om een goede dienstverlening te kunnen bieden. Randstad Hospitality Rotterdam is sinds jaren één van de grootste leveranciers op het gebied van horeca en evenementen in de regio Rotterdam. Het bedrijf is daardoor in staat om deskundig advies te geven en (flexibel) personeel te leveren in verschillende horecafuncties. Mede dankzij de steun van onze partners kan Theater Zuidplein er voor zorgen dat er in de toekomst structureel meer nieuw en bestaand publiek naar het theater gaat.(link aan afbeelding koppelen) http://www.vls.nl/Home/VLS_Groep.aspx(link aan afbeelding koppelen) https://www.randstad.nl/
  1   2


Dovnload 0.52 Mb.