Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Voorbeschouwing

Dovnload 8.93 Kb.

VoorbeschouwingDatum10.04.2017
Grootte8.93 Kb.

Dovnload 8.93 Kb.

polycloselogo.gif VOORBESCHOUWING

Gent (B), 12-13-14 januari 2012
Polyclose 2012 viert haar 15-jarig jubileum!
De vijftiende editie van Polyclose staat voor de deur. Deze jubileums-editie vindt van donderdag 12 t/m zaterdag 14 januari 2012 in Flanders Expo te Gent / B plaats. ”Wij mogen hier met recht spreken van een succes-story”. Aldus Guy Martens, de beursorganisator die in het jaar 1991 met de eerste editie insprong op een niche markt. Direct al trok de beurs toonaangevende marktspelers naar zich toe en sindsdien heeft de beurs deze kwaliteit weten te behouden. De afgelopen editie in 2010 werd door 15.508 bezoekers uit 32 landen bezocht. Ook voor de komende editie ziet het er weer positief uit en is de beursoppervlakte in augustus al voor ruim 90 % volgeboekt. Zoals het er nu naar uitziet zullen er ruim 300 exposanten uit verschillende landen aanwezig zijn om hun noviteiten op de markt te brengen. Het dynamische Polyclose team, doet er alles aan om deze jubilieums-editie niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Ruim 120.000 persoonlijke uitnodigingen zullen in januari worden verstuurd, tientallen advertenties en artikelen zullen in de vakbladen over heel Europa geplaatst worden. De professionele bezoeker uit binnen- en buitenland zal als vanzelfsprekend grote afstanden afleggen om deze tweejaarlijkse Europese vakbeurs te komen bezoeken. Op het vakgebied van de raam-, deur-, gevel-, toegangstechniek en zonwering is er namelijk geen vergelijkbare beurs in de Benelux.
Polyclose gaat dit jaar hand in hand met de “Zonne-energie”
Voor de trouwe bezoeker is het als vanzelfsprekend dat er een grote opkomst is van de zonweringsbranche. Nu komt de geïnteresseerde vakman nog meer aan zijn trekken want tijdens dezelfde dagen vindt in hal 8 van Flanders Expo InterSOLUTION plaats. Deze internationale vakbeurs voor zonne-energie heeft ook op haar vakgebied een niche markt weten aan het boren en de twee beurzen gaan geweldig hand in hand. “Zo slaat de bezoeker twee vliegen in een klap, door twee interessante vakbeurzen te bezoeken op dezelfde dag.” Aldus Marja Nieuwveld, woordvoerster Polyclose. De geïntegreerde oplossingen die men tegenwoordig alom tegenkomt in de bouw zijn tenslotte ook al tussen de zonwering en de Photovoltaische sector ingetreden. In ieder geval bieden de beide beurzen op deze wijze een perfect platform waarop men over dit soort ontwikkelingen kan brainstormen.
Gezien het feit dat Polyclose een tweejaarlijkse vakbeurs is, zijn er veel nieuwe ontwikkelingen te ontdekken. Het duurzaam ondernemen dat zich enkele jaren geleden al had aangediend, heeft zich verder ontwikkeld en is binnen de gehele bouwsector gemeengoed geworden. De kreten duurzaam en passief bouwen zijn geen modetrends, maar zullen binnenkort de norm zijn waar ze nu nog de uitzondering vormen. Dit is goed zichtbaar in de ontwikkelingen van de producten die tijdens Polyclose te zien zullen zijn. Aan alle kanten wordt getracht om het energieverbruik te reduceren en het binnenklimaat te verbeteren. Alles in het teken van ons milieu.

De sector glas schittert dit jaar tijdens Polyclose
De glassector is weer volwaardig aanwezig, de grote namen schitteren door hun aanwezigheid. Enkele van de glasaanbieders zijn AGC Glass Europe, Glassolutions Saint-Gobain, Mosa Glas en Sprimoglass en vullen het reeds bestaande aanbod van de beurs perfect aan.
Al met al beloofd het weer een volwaardige vakbeurs te worden, waar iedere professional volop aan zijn trekken komt.
Gratis toegangskaart

Bent u geïnteresseerd en in de branche werkzaam surf naar onze website en registreer u als bezoeker, dan ontvangt u in december uw gratis uitnodiging.
Noteer alvast de data voor Polyclose: 12, 13 en 14 januari 2012
Informatie: www.polyclose.be

  • Op het vakgebied van de raam-, deur-, gevel-, toegangstechniek en zonwering is er namelijk geen vergelijkbare beurs in de Benelux.
  • De sector glas schittert dit jaar tijdens Polyclose
  • Gratis toegangskaart

  • Dovnload 8.93 Kb.