Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Voorwaarden voor het gebruik van het Podium en het MediaLab

Dovnload 15.66 Kb.

Voorwaarden voor het gebruik van het Podium en het MediaLabDatum23.10.2018
Grootte15.66 Kb.

Dovnload 15.66 Kb.

Voorwaarden voor het gebruik van het Podium en het MediaLab

Wilt u een niet-commerciële presentatie, lezing, workshop, voorstelling of andere activiteit organiseren, dan denken we graag met u mee. We kunnen tot een samenwerking komen als de ideeën aansluiten bij de doelstellingen en ambities van de bibliotheek. Als dat het geval is, heeft de bieb het volgende te bieden: • In de locaties Alkmaar Centrum, Alkmaar De Mare en Heerhugowaard is een MediaLab aanwezig. Hier kunt u t.b.v. uw activiteit gebruik maken van de aanwezige apparatuur. We hebben de beschikking over 8 pc’s, tablets, foto- en videobewerkingssoftware en audioapparatuur. Bovendien beschikken de locaties Alkmaar Centrum en Heerhugowaard over een green screen en een 3D-videocamera. • Bibliotheek Kennemerwaard wil graag reuring in haar vestigingen en daarom zijn de te gebruiken ruimtes voor podiumactiviteiten en het MediaLab altijd openbaar toegankelijk. Houd u dus rekening met eventuele achtergrondgeluiden en omgevingsruis.
 • De bibliotheek vraagt geen geld voor het gebruik van haar podia, mits de activiteit tijdens openingstijden plaatsvindt. Er wordt geen toegangsprijs gevraagd. Daarnaast betalen we ook niet voor de activiteiten die plaatsvinden! De samenwerking wordt aangegaan op basis van gesloten beurzen. • De bibliotheek ondersteunt uw activiteit op het gebied van communicatie. Dat doen we door plaatsing van het evenement in de agenda op de website, op onze social media en (indien mogelijk) door middel van agendaposters in de vestiging. Overige communicatie zoals persbenadering of de ontwikkeling van communicatiemiddelen als flyers en posters zijn voor uw eigen verantwoordelijkheid en rekening. Hierin kunnen wij u eventueel wel adviseren. • Een gastvrouw van de bibliotheek is aanspreekpunt op de dag zelf. Zij helpt u op weg met het klaarzetten van stoelen en het aansluiten van standaard technische voorzieningen zoals beamer, laptop en geluidsapparatuur. Indien behoefte is aan specifieke begeleiding en middelen zijn kosten hiervan voor rekening van de organisator.

De bibliotheek verzorgt geen koffie, thee of andere consumpties, tenzij tegen betaling.
Om uw en onze organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Alkmaar De Mare

Heerhugowaard

Geef aan om welke locatie het gaat • Wij ontvangen uw aanvraag graag 8 weken van te voren i.v.m. de PR. en inplannen van de ruimtes.

Gewenste datum: ------------------------------------------------

 • Bibliotheek Kennemerwaard biedt standaard de volgende programma’s op de pc’s in het MediaLab:

Adobe Digital Editions 4.0, We do software (programmeren), Lego Mindstorms NXT 2.0 (programmeren), Lego Mindstorms EV3 Home Edition (programmeren), Pinnacle Studio 16 (filmbewerking),

Adobe Photoshop Elements 11 (fotobewerking), Gimp 2 (fotobewerking),

SketchUp (3D tekenen), Audacity (audiobewerking), Virtual DJ8 (audiobewerking).


 • De bibliotheek in Alkmaar- De Mare beschikt over een beamer en een laptop. De locaties in Alkmaar Centrum en Heerhugowaard beschikken naast beamer en laptop over een green screen en een 3D-videocamera.

Wilt u gebruik maken van één of meer van deze faciliteiten geeft u dat dan aan:

Ik wil gebruik maken van:……………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………………………...


………………………………………………………………………………………………………………………

 • U neemt een eigen laptop mee (met uw eigen programma): Ja / Nee

Geef aan wat gewenst is

Overige voorwaarden:

In verband met de afsluitingsprocedure van de bibliotheek wordt u 15 minuten van te voren verzocht uw programma af te ronden.

Aanvang van uw programma / workshop:………………….

Sluiting :………………….

Indien u buiten openingstijden gebruik maakt van het podium en/of het MediaLab dan brengen wij u daarvoor kosten in rekening: € 50,-- per uur.

Wilt u koffie / thee laten verzorgen dan brengen wij u daarvoor kosten in rekening: € 8,50 per kan.

De bibliotheek verzorgt wel / niet koffie en/of thee.

Geef aan wat gewenst is

U verzorgt zelf de ontvangst van de bezoekers voor uw presentatie of workshop.Belangrijk: Wilt u dit formulier a.u.b. twee weken voor aanvang van uw programma / workshop retourneren?

Email adres: medialab@bknw.nlMaak a.u.b. één week vóór uw activiteit een afspraak met de contactpersoon van de bibliotheek voor een laatste check.

Ik heb de voorwaarden voor het gebruik van het Podium en MediaLab gelezen en ga akkoord:

Naam: Datum:

-------------------------- --------------------       

 • Alkmaar Centrum Alkmaar De Mare Heerhugowaard
 • : Ja / Nee Geef aan wat gewenst is Overige voorwaarden

 • Dovnload 15.66 Kb.