Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Voorzitter: Vacature

Dovnload 68.23 Kb.

Voorzitter: VacatureDatum24.11.2017
Grootte68.23 Kb.

Dovnload 68.23 Kb.
COLOFON:
BESTUUR bestuur@hsv-haren.nl
Voorzitter: Vacature
Penningmeester

Evelien Posthuma (050) 535 11 42 penningmeester@hsv-haren.nlLeden

Willie Boer (050) 534 99 75


Secretariaat

Marianne de Haan 06 309 49 770 secretaris@hsv-haren.nl


Ledenadministratie

Matthijs van der Monde 06 153 85 685 ledenadminstratie@hsv-haren.nl


LEIDING leiding@hsv-haren.nl
Turnen

Basis turnen: Maaike Hiemstra hiemstra_maaike@hotmail.com

A – selectie: Maaike Hiemstra hiemstra_maaike@hotmail.com

B - selectie:Janien Vos janienvos@gmail.com

C – selectie: Janien Vos janienvos@gmail.com

Volwassen turnen: Dorine v/d Ploeg dorine@hsv-haren.nl


Ouder&kind gym

Janien Vos janienvos@gmail.com


Volleybal

Delano Wirodikromo d.wirodikromo@hotmail.nlFloorball

Henri Koops 06 274 10 810 hakoops1992@gmail.com


R E D A C T I E C L U B B L A D redactie@hsv-haren.nl
W E B S I T E www.hsv-haren.nl

De Meet (050) 5348477

Scharlakenhof (050) 5345522

De Groenenberg (050) 4062581Van de bestuurstafel
Goed nieuws vanuit de bestuurstafel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We hebben een kandidaat voorzitter en…………………….

een kandidaat penningmeester. Dit betekent dat we na vele jaren eindelijk weer een compleet dagelijks bestuur zullen hebben! We zijn hier natuurlijk heel blij mee, je moet er niet aan denken dat het anders einde verhaal zou zijn voor HSV. We kunnen nu in ieder geval weer verder, tenminste voor een jaar, want ondergetekende zal een jaar na Evelien aftreden.

In de Algemene Leden vergadering zal Evelien het stokje overdragen aan Harry Eshuis en Wilma Vrieling zal de voorzitters hamer gaan hanteren. Beiden worden al voorbereid op hun toekomstige taken.

Mochten er onverhoopt nog meer kandidaten voor een bestuursfunctie rondlopen, zij doen er verstandig aan zich te melden bij het bestuur!

De planning voor de Algemene Leden Vergadering is:

19 april 2017
Wat ik verder nog onder de aandacht wil brengen zijn de torenhoge boetes die de KNGU oplegt aan verenigingen, die bij deelname aan KNGU wedstrijden geen juryleden kunnen leveren. Gelukkig hebben we inmiddels 2 juryleden met het brevet TD1, maar voor de hogere niveaus hebben we nog geen juryleden voor het brevet TD2 kunnen opleiden. We kunnen in ieder geval proberen of we iemand kunnen “lenen” voor de wedstrijden die er aan komen in 2017. Het neemt niet weg dat we dit seizoen een enorm bedrag kwijt zullen zijn aan boete, helaas ………, het is niet anders. Als we in de toekomst meer mensen tot een hoger niveau kunnen opleiden, kunnen we besparen op deze enorme kostenpost! De uitleg van Maaike is als volgt:

In NTS A hebben wij 2 turnsters: Nadia Scholtmeijer (A-selectie) en in overleg is Nine Hiemstra hier aan toegevoegd, hier hoeven wij dus geen juryleden te leveren.


in NTS B hebben wij 15 turnsters: Helen/Imke/Amy/ Esther/ Merel/ NIcky/ Alyssa/ Loes/ Lisa/ Anne/Diane/ Kim/ Noor/ Emily

Hier hebben wij 2 juryleden nodig! Met een TD 2 diploma
Hier hebben we een groot probleem! NTS B bestaat uit 2 wedstrijden (25-3 & 6-5) in deze wedstrijden zijn er 3 rondes. Dus in totaal 6. Voor alle zes de rondes hebben wij 2 juryleden nodig. Voor het niet leveren van juryleden per ronde kost per jurylid €45,- (dus 135 euro per dag per jurylid)
Een rekensom is dus als volgt:
2 wedstrijddagen

3 rondes per wedstrijddag

6 rondes in totaal

Wij missen 2 juryleden op elke wedstrijd dag.

4 juryleden in totaal
Per dag kost dit ons: €270 euro

Per twee wedstrijddagen kost dit ons: €540 euro.
In NTS C hebben wij 11 turnsters: Julia/ Ingrid/Floortje/Laura/ Esmee H/ Esmee W/ Ninthe/ Fleur/ Anna/ Laurie/ Yildau.

Hier moeten wij 2 juryleden leveren, dit zijn Nathalie Haverdings(moeder Laura) en Alja Wekema (moeder Esmee W)

Dit is dus ook gedekt.

We zijn vorig seizoen voor het eerst sinds jaren weer begonnen met deelname aan de KNGU wedstrijden, met de gedachte we gaan beginnen en we zien wel hoe het zich gaat ontwikkelen. We doen allemaal ons best en meer kunnen we niet doen. Het begin is gemaakt, nu de uitgezette lijnen volgen en op zoek naar nog meer juryleden op nog hoger niveau.


Ter afsluiting nog weer een positief bericht:
Doe mee met de Jumbo sponsoractie en doneer aan onze vereniging!
Sponsoractie Jumbo Haren

bij Jumbo Haren Kroonkampweg 10 en

Jumbo Haren (Oosterhaar) Anjerplein 31,

opening nieuwe winkel op woensdag 18 januari 2017


Voor alle verenigingen in de gemeente Haren loopt de Jumbo sponsoractie van maandag 13 februari t/m zondag 23 april 2017
Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant één voucher met een unieke code

Iedere voucher is 10 eurocent waard (0,10 euro) en is eenmalig te doneren aan een deelnemende vereniging.

De voucher kan ter plekke worden gedoneerd aan een vereniging naar keuze via de actiekast in de winkel of thuis via de Facebook pagina’s van de 2 Jumbo’s in Haren.
Ludieke acties gehouden door de verenigingen maken kans op een bonus!

Iedere week op zaterdag mogen 2 verenigingen een ludieke actie bij de ingang van de winkel organiseren.

De 3 meest ludieke en originele acties ontvangen een bonus van 1500, 1000 of 500 euro!

Ideeën voor deze acties kunnen voor de start van de sponsoractie worden gemaild naar Ellen:ellen.tebbes@jumbo.com
Ergens op een geheime plek in Haren wordt een sponsorcheque ter waarde van 1000 euro verstopt. Wekelijks verschijnen er hints op de Facebook pagina’s van de Jumbo’s in Haren.

De vinder mag de sponsorcheque voor zijn/haar vereniging bij één van de Jumbo’s in Haren verzilveren.


Maak een uniek (promo) filmpje over jouw vereniging en plaats deze op het YouTube-kanaal van de Jumbo sponsoractie. De 3 meest bekeken en origineelste filmpjes ontvangen een bonus van resp. 1500, 1000 of 500 euro!
Kortom: Wie heeft er een leuk idee voor een ludieke actie?

Laat het ons zo snel mogelijk weten!


Marianne de Haan

Floorball

Floorball van HSV draait lekker. We hebben op dit moment 4 teams in de jeugdcompetitie. We zijn actief bij de E's, de D's en we hebben 2 teams in de C-competitie. De E's staan derde, de D's staan fier bovenaan en winnen al hun wedstrijden en de C1 staat ook bovenaan, C2 vinden we terug op de vijfde plaats.

Henri, Levi, Lars en Nick helpen onze jeugd om beter en beter te worden in het spelletje en dat is te zien aan de resultaten. Zeker op donderdag wordt er fanatiek gespeeld en getraind door alle teams. In januari spelen we weer wedstrijden, alleen de E's zijn dan vrij! In februari spelen we de afsluiting van deze competitiehelft in eigen huis, dus kom dan gezellig kijken en aanmoedigen in Scharlakenhof.

Binnen onze teams hebben we nu 2 meiden die in de D-groep meedraaien en het daar erg naar hun zin hebben. Meer meiden zouden we echter graag binnenhalen, dus heb je een vriendin, zus of gewoon een meisje in de klas? Vraag haar dan eens mee naar de training. Dan kan ze zelf zien hoe leuk het is.

Tot ziens bij de floorball op donderdag van 17 tot 18 uur in Scharlakenhof.

Wilma VrielingNieuwe Sponsor!

UNISports

HSV Heeft een nieuwe Floorball sponsor

Vanaf dit seizoen is er een nieuwe sponsor voor Floorball. De sponsor is Henk Schuster ( h.schuster@unihoc.nl ) met zijn bedrijf Unisports. Vele van u kennen Henk als “ de man achter de kraam met floorball spullen tijdens wedstrijden”. Maar wist u dat Henk al jaren en jaren actief is om floorball landelijk op de kaart te zetten? En niet zonder succes zoals we in Haren kunnen zien!

Henk sponsort HSV Haren met 25 wedstrijdballen per seizoen. Erg welkom want ballen…….. ja dat gaat niet altijd goed. Voordat je weet is er weer een plat……

Daarnaast biedt Henk alle leden van HSV de mogelijkheid om met korting floorball materiaal van het merk Unihoc aan te kopen. De korting loopt op tot 15% van de adviesprijs! U kunt bij aanschaf aangegeven dat u HSV lid bent om in aanmerking te komen voor de korting.Het bestuur van HSV is erg blij met deze ondersteuning en bedankt Henk voor zijn bijdrage!  
Matthijs van der MondeGroninger Jeugdsportfonds en Stichting leergeld

Graag wil het bestuur van HSV haar (toekomstige) leden attenderen op de volgende mogelijkheden:*Het Groninger Jeugdsportfonds steunt kinderen, die niet voldoende kapitaalkrachtig zijn om materiaal te kopen van hun sportkeuze. Dus kinderen, uit kansarme milieus, kunnen een aanvraag indienen bij het jeugdsportfonds voor financiële steun en zodoende goed materiaal kopen. Misschien weet u iemand die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen….

Voor meer inlichtingen :Martina Haak-Snoek

Coördinator Jeugdsportfonds Groningen

 

Postadres: Hereweg 120, 9725 AK  GroningenT: 06-813 04 503, woensdag van 9.00 – 12.00 uur (m.u.v. schoolvakanties)

E: groningen@jeugdsportfonds.nl


*Bij Stichting leergeld (leergeldgroningen@live.nl) kan een aanvraag worden ingediend, indien het betalen van contributie voor een sport problematisch kan zijn. Maaike onderhoudt contact met Suzanne , intermediair bij Stichting leergeld Groningen/Haren.


Grote Clubactie 2016
Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer aan de Grote clubactie en opnieuw heeft het weer veel opgeleverd.

Er zijn dit jaar 75 leden langs de deuren geweest om loten te verkopen, dit is een prachtig aantal. Bedankt voor jullie inzet.

Een lot kost 3 euro waarvan €2,40 naar de vereniging gaat. Totaal is er voor de vereniging € 1700,- verdiend. De turnleden hebben met elkaar € 1400,- en de Floorball-leden € 300,00 bij elkaar gebracht.

De trekking heeft inmiddels plaatsgevonden en naar we hopen is er ook iemand van ons in de prijzen gevallen.

Zoals ieder jaar zal degene die de meeste lootjes verkopen in de prijzen vallen. Dit jaar heeft Linde Elzinga de meeste loten verkocht, n.l. 36. De beste lotenverkoper zal beloond worden met een klein prijsje.

Namens het bestuur wil ik natuurlijk bij deze iedereen die deze actie weer tot een succes heeft gemaakt bedanken voor hun inzet. Alle kinderen die weer door weer en wind zijn gegaan om de loten te verkopen maar ook alle ouders en familieleden die loten hebben gekocht, allen die het mogelijk gemaakt hebben om de boekjes uit te delen, ze weer op te halen en iedereen aan te moedigen om weer hun best te doen om de actie voor de club een succes te maken.

Namens het bestuur,

Evelien Posthuma, penningmeesterWedstrijden Turnen

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN


7 Januari 2017 in de Bam, Haren

RECREATIEVE TURNCOMPETITIE


BASISTURNEN:
Zaterdag 4 maart te Roden
Zaterdag 18 maart te Gieten
Zaterdag 1 april te Roden

KNGU WEDSTRIJDEN


A & B SELECTIE:

Zaterdag 17 december NTS A


Zaterdag 18 februari NTS A
Zaterdag 11 maart NTS A - te Uithuizen
Zaterdag 18 maart NTS C - te Middelstum

Zaterdag 25 maart NTS B (groep 1) - voorrondewedstrijd 1 - te Stadskanaal

Zaterdag 1 april NTS B (groep 2) - voorrondewedstrijd 1 - te Uithuizen

Zaterdag 8 april NTS C - te Uithuizen


Zaterdag 6 mei NTS B (groep 1) - voorrondewedstrijd 2
Zaterdag 13 mei NTS B (groep 2) - voorrondewedstrijd 2

Zaterdag 10 juni Provinciaal Kampioenschap NTS B & NTS C - te Uithuizen
Kerstvakantie
Van zaterdag 24 december 2016 t/m zondag 8 januari 2017 is er geen les.

De voorjaars vakantie is van maandag 20 februari t/m zondag 26 februari 2017


Turnhal Leek
Op 29 december is van 9.30 – 15.00 uur de turnhal in Leek gehuurd. Van 9.30 – 11.45 uur kunnen 30 kinderen trainen van C-selectie & basisturnen. Van 12.00 – 15.00 uur traint de A- en B-selectie.
Clubkampioenschappen
Zaterdag 7 januari worden de clubkampioenschappen georganiseerd in de Bam van 13.00 – 17.30 uur.

Opzeggen lidmaatschap:

Het lidmaatschap kan schriftelijk worden opgezegd of via de mail.

U kunt uiterlijk vier weken voor het halve kalenderjaar (één juli) of hele kalenderjaar (één januari) het lidmaatschap opzeggen. U kunt dit doen door dit schriftelijk te melden bij het bestuur of een mail te sturen naar: bestuur@hsv-haren.nl . De opzegging wordt vervolgens bevestigd.
Jarigen:
December Januari

07 Sophie van Ittersum 01 Lo Biemolt

09 Maya Kroon 02 Kiki Tissingh

13 Mette Jeronimus 04 Kommer Brunt

14 Lise Blankevoort 07 Elsa de Vries

14 Geziena Peeters-Koops 08 Ingrid Steerenberg

16 Marty Pieters-Wolters 09 Jorne Luttikhuis

20 Geert Wolters 09 Kirsten Leever

22 Joris Nieuwland 14 Loïs Schomaker

24 Iris Mirthe de Klein 15 Margot van der Heijden

25 Maren Jas 16 Nena Bagerman

28 Dania Abdullah 16 Daniël Waijers

28 David Waijers 18 Anna de Boer

29 Cézanne Barker 18 Manny Dijkstra-Stoker

29 Sara Bartelds 20 Gerrit Scherphof

23 Lot van der Monde

23 Nadia Scholtmeijer

27 Lisa Abee

27 Kyara Schomaker

28 Romeny Moes

29 Damian Pruis

31 Jinte Hoekstra

31Sophia Luurtsema


Februari Maart

04 Amy Berends 01 Noor Gort

04 Fleur van Oosten 03 Jippe de Groen

04 Koen Oosterhof 05 Cas Hoekstra

08 Tom Schlimbach 17 Lars van der Werff

12 Loes Melis 19 May den Arend

13 Jisse Haanstra 19 Axel Staal

17 Thomas Eshuis 19 Imke Kamminga

23 Esther Moedt 19 Yiwen Wang

25 Hetty Leever-Hommes 20 Welmoed de Bel

27 Chiara Maaskant 25 Marianne de Haan

25 Wil de Munck26 Elske van der Meulen
Van Harte Gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst !!!


We wensen alle leden, sponsors, leiding en alle vrijwilligers een voorspoedig 2017 toe!!!

 • COLOFON: BESTUUR bestuur@hsv-haren.nl Voorzitter: Vacature Penningmeester
 • Ouderkind gym
 • Hier hebben wij 2 juryleden nodig!
 • Per dag kost dit ons: €270 euro Per twee wedstrijddagen kost dit ons: €540 euro.
 • Doe mee met de Jumbo sponsoractie en doneer aan onze vereniging!
 • Nieuwe Sponsor! UNISports HSV Heeft een nieuwe Floorball sponsor
 • Unihoc
 • Groninger Jeugdsportfonds en Stichting leergeld
 • Clubkampioenschappen Zaterdag 7 januari worden de clubkampioenschappen georganiseerd in de Bam van 13.00 – 17.30 uur. Opzeggen lidmaatschap
 • Van Harte Gefeliciteerd

 • Dovnload 68.23 Kb.