Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Vrijwilliger van het jaar patrick vd burgt

Dovnload 108.97 Kb.

Vrijwilliger van het jaar patrick vd burgtDatum04.05.2017
Grootte108.97 Kb.

Dovnload 108.97 Kb.


44e jaargang

nummer 8

5 oktober 2013
VRIJWILLIGER VAN HET JAAR PATRICK VD BURGT

Op vrijdag is Patrick vd Burgt uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar. Patrick is al jaren actief bij SCMH als voetballer, jeugdleider, begeleider van het pupillenkamp en leider van het vaandelteam. De redactie wenst deze SCMH man in hart en nieren veel geluk met zijn welverdiende titel.

De vrijwilliger van vorig jaar, Danny vd Graaf, is maandag te zien in het programma Voetbal International als de kantineheld.

Volgende week is het herfstvakantie, dat betekent dat er op 12 en 19 oktober een aangepast programma is. Er zijn inhaalwedstrijden, bekerwedstrijden en vriendschappelijke potjes gepland. Mocht je op vakantie gaan, vergeet dan niet om je af te melden bij de je leiders.

Het programma voor 19 oktober is nog niet helemaal rond, dus hou het Jeugdnieuws en de site goed in de gaten.

Op zaterdag was het weer prima voetbalweer en alle team, muv de meisjes, mochten aantreden. C1, D1 en D2 deden weer goede zaken en verstevigden hun goede positie in het klassement. Ook E1, F2 en de minipupillen wisten hun wedstrijd winnend af te sluiten. De overige teams moesten de eer en de punten aan de tegenstander laten.

In deze editie zijn de verslagen, voor zover die zijn ingeleverd, te zien alsmede de uitslagen, de verjaardagen, hattricks en het programma voor de komende twee weken.

In verband met de herfstvakantie verschijnt het Jeugdnieuws volgende week niet op zondag, maar op maandag of dinsdag.

Tot volgende week.


UITSLAGEN

SCMH A1

-

Boekel Sport A2

2

-

3

SCMH A2

-

Ollandia A1

0

-

9

ASV'33 B2

-

SCMH B1

4

-

2

ASV'33 C2

-

SCMH C1

1

-

5

Sparta'25 D3

-

SCMH D1

1

-

9

SCMH D2

-

Blauw Geel'38 D10

9

-

1

S.C.M.H. MD1

-

vrij
-
Handel E2

-

SCMH E1

3

-

4

SCMH F1

-

Irene F1

2

-

4

Blauw Geel'38 F7

-

SCMH F2

1

-

4

SCMH MP1

-

RKVV Keldonk MP1

5

-

2VERSLAGEN

Zaterdag 5 oktober

SCMH A1 – Boekel Sport A2 uitslag: 2-3

We begonnen de wedstrijd goed en opende de score door Roy; 1-0. Zeer mooie goal, nette voorzet van Koen en netjes afgerond door Roy. We zakten in en een man van Boekel kon makkelijk draaien op de 16: 1-1. Verdedigingsfout. We toonden goede veerkracht en Koen maakte de 2-1; hij won het duel sterk en rondde sterk af. Maar weer zakten we in, dat moet beter! We staan nu 2-1 voor, het is rust. De 2e helft begonnen we sterk, we hadden toen moeten doorzetten. Wij lieten Boekel Sport in de wedstrijd komen; door een ‘geweldige’ terugspeelbal van Koen maakten ze 2-2. We streden goed, maar toch kwamen ze nog op den 2-3, helemaal vrij, alweer een fout. We gingen nog voor de gelijkmaker, dit tevergeefs. Supporters, coaches en scheidsrechter bedankt. Volgende week weer 3 punten!


SCMH A2 – Ollandia A1 uitslag: 0-9

Hallo beste lezers, heel kort geleden hier dichtbij speelden wij de wedstrijd thuis tegen Olland en dit was weer ouderwets drama; we kwamen overal 2 of 3 stappen te laat. Zelfs Ton was sprakeloos over onze prestaties. We waren zelfs zó goed dat we het voor mekaar kregen om bij rust 0-7 achter te staan. In de rust was het stil, we wisten het gewoon niet. De 2e helft begonnen we vol goede moed, we kregen een vedette van de A1, onze Corry. Het ging stukken beter, maar nog werd het 0-8. We kregen 1 à 2 kansjes, wat een hele verbetering is. Maar toch wordt ‘t 0-9 wat ook de uitslag is. Oh, ja het mooiste van de wedstrijd was ons Robke, hij kreeg geel voor een low-kick van achter, maar zelf vond hij het niks. Nou dit was dan weer het einde van ons skôn verhaal, houdoe en bedenk: laterzzz..!


ASV ’33 B2 - SCMH B1 uitslag: 4-2

In de 5e minuut scoort ASV al een doelpunt, een paar minuten later hadden ze een mooi afstandsschot, maar door een mooie redding van Roel bleef het 1-0. Er kwam een mooie steekpass van Pieter, waardoor Aswhin 1 op 1 kwam tegen de doelman en goed afmaakte; het staat 1-1. Voorzet van ASV met een grote misser want Bart stond op de doellijn en werkte de bal goed weg. Goeie actie van Clint: een afstandsschot op de doelman van ASV. Weer een mooie steekbal van Pieter en Aswhin weer 1 op 1 tegenover de keeper, deze keer ging de bal op de keeper. Voorzet van Bart, prachtige volley van Hidde strak in het net: 1-2 voor SCMH. Mooie bal van Gerson op Aswhin, die op snelheid iedereen voorbij gaat en schiet de bal net over het doel. Voorzet van ASV die door niemand wordt aangeraakt en die vliegt in het doel: 2-2. Een minuut later weer een voorzet van ASV, die ze binnenkopten; 3-2. Een paar minuten later laat SCMH de mannetjes lopen en ASV scoort 4-2. De spits van ASV komt door de verdediging, maar door weer een mooie redding van Roel bleef het bij 4-2. Einde wedstrijd.


ASV ’33 C2 - SCMH C1 uitslag:1-5

Geen verslag ontvangen.


Sparta ’25 D3 - SCMH D1 uitslag: 1-9

Vandaag uit tegen de nummer 2 van de competitie. Benieuwd of onze jongens er een mooie pot van kunnen maken. Toinne kan vandaag helaas niet mee maar we denken dat we de afgelopen weken al veel dingen geleerd hebben. Als we ook in deze wedstrijd dit weer doen dan kunnen we zien of we er hier bij Beek en Donk ook weer ons voordeel mee kunnen halen. We gaan dit keer goed van start en ook Beek en Donk weet gelijk goed tegenspel te geven.  We weten echter na een paar minuten via Skip de 0-1 er in te schieten. Daarna begint het goed te lopen en op het middelveld winnen we veel van onze duels door ons breed te maken en de bal goed af te schermen. Al snel wordt het via Teun 0-2 en niet veel later ook weer 0-3. Prima staat Teun te spelen. Ook Dirk weet aan de rechterkant de tegenstander regelmatig te passeren en op deze manier een aantal mooie kansen te creëren. Via Max (0-4) en Ralph (0-5) is het een mooie ruststand. We zien dat de ingooi helpt en we mooi vrijlopen.


In de rust wel aangegeven dat wanneer we door het drukkere middelveld proberen te verdedigen we vaak de bal direct kwijt zijn zodat Beek en Donk ook een paar kansen heeft gekregen. We moeten proberen beter de buitenspelers te gebruiken. Ook na de rust zetten we weer meteen aan en na weer 5 minuten wordt het 0-6 door Max, die een aantal mooie combinaties met Skip heeft laten zien. Ook Bjorn, als gelegenheids-spits, krijgt een paar mooie kansen, maar het is te zien dat het onwennig voor hem is zo voorin. Wel goed geprobeerd en weer een mooie lering voor de coaches. Daarna weet Skip de wedstrijd volledig te bepalen door achtereen volgens de 0-7, 0-8 en de 0-9 te maken. Koelbloedig weet Skip de bal met het nodige kunst en vliegwerk steeds weer het net te vinden. De jongens gaan voor de 10-10-10 maar dit zorgt voor de nodige overmoed. Beek en Donk weet verdiend de 9-1 te maken door slordig balverlies op het middenveld. Al met al een goede wedstrijd welke een mooie basis is voor de volgende wedstrijd tegen de altijd gevreesde jongens van Blauw Geel uit Veghel. Jeroen en Maarten bedankt voor het rijden. Leiders D1 (Andre & Stefan)

SCMH D2 – Blauw Geel ’38 D10 uitslag: 9-1

Geen verslag ontvangen.


Handel E2 - SCMH E1 uitslag: 3-4

Na een omweg toch nog op tijd en in Handel aangekomen. We zouden weer goede zaken doen als we vandaag  punten konden pakken. We beginnen goed spelen, lekker over enkele schoten op de keeper. Maar het is wel Handel die de eerste goal maakt. Jammer, niks aan de hand zou je zeggen. En dat was ook niet, want onze spitsen staan op scherp. De eerste goal kwam dan ook van Tycho. En wat later is het Rowdy die de stand op 1-2 zet. Lekker mannen!! Handel trapt af, dus onze voorhoede Gijs Rowdy Robin en Tycho zetten meteen druk erop zodat Handel helemaal terug moet gaan voetballen. En daar komt dan weer een goal uit die Gijs zomaar in hoeft te tikken na een schot of voorzet van Rowdy. Daarna zijn we in goed overleg met Willem even gaan schuiven in de opstelling. Omdat die spits van hun toch wel wat te snel is voor Tjeu, Luuk, de andere Luc en Igo. Dus halen we nog voor de rust Robin als laatste man terug en Rowdy zetten we als voorstopper. Dat was een goede zet van ons. Achterin moet Robin het regelen en niemand voorbij laten komen. En dat doet ie als de beste vandaag, zo gaan we dan ook de rust in. De tweede helft krijgen we het  enorm moeilijk. Handel ruikt zijn kansen en komt, nadat Rowdy een voorzet van Gijs goed afmaakte en de teller op 1-4 zet, toch nog terug tot een 3-4 stand. Ik moest ze achterin toch even allemaal goed wakker schudden om deze stand te kunnen behouden. Als de wedstrijd nog wat langer had geduurd had het ook gewoon  4-4 kunnen worden. Giel moest daarvoor dan ook vol aan de bak. Maar dat was niet, 3-4 was denk ik toch wel een terechte uitslag. Als er vandaag een man van de wedstrijd was dan gingen de punten naar Robin. Die het achterin goed voor elkaar had, grote klasse. De rest doet daar natuurlijk ook aan mee want we doen het tenslotte wel met zijn allen. We horen vanaf de zijlijn dat het steeds beter gaat, maar dat moet ook, daar doen we het voor. Bij sommigen zit er nog meer in, dus dat betekent nog harder werken bij de training. Dat komt goed….. Toch????  Groet, Ronnie, eindstand 3-4.  


SCMH F1 – Irene F1 uitslag: 2-4

Het weer is ons deze morgen weer goed gezind. We beginnen de wedstrijd met een mooie redding door onze keeper van deze wedstrijd, Marit. Mathijs scoort de 1-0 uit een mooie voorzet van Vince.

Jan staat super te spelen, veel kansen richting goal, ze willen net niet vallen.Ook de 2-0 wordt gemaakt door Vince, goed het gaat lekker. Het is een pittige pot, maar we weten ons goed staande te houden.

Dan wordt er toch de 2-1en 2-2 gescoord. Tim staat samen met Aidan en Sten super te verdedigen, ze hebben al heel wat ballen weggewerkt .Thomas en Loek staan goed te werken op het middenveld, ga zo door jongens. Nog een hele mooie redding van Tim, de bal mooi weggekopt voor de goal.

Uiteindelijk verliezen we met 2-4,maar hard gewerkt jongens en dame!
Blauw Geel ’38 F7 - SCMH F2 uitslag: 1-4

Geen verslag ontvangen.

 

SCMH MP1 – Keldonk MP1 uitslag: 5-2

Vandaag hadden we een thuiswedstrijd tegen de mini's van Keldonk. Omdat we twee afmeldingen hadden moesten we versterking oproepen. Die kwam er ook Jordy deed met ons mee. We kwamen 3-0 voor door goals van Noud 2x en Siebe keldonk scoorde nog een keer eindstand 3-1. De tweede wedstrijd

komen we 0-1 achter Jordy maakt de gelijkmaker Noud maakt de winnende eindstand 2-1.
VERJAARDAGEN

6 oktober Corné Kanters (leider F2)

7 oktober Gijs van de Tillaart (E1)

10 oktober Alex de Vries (Jeugdbestuur)

12 oktober Roy van de Boogaard (A1/trainer D1)

15 oktober Gaston Kuijpers (trainer MP)

15 oktober Koen van Asseldonk (trainer A2) GEFELICITEERD !!!!

16 oktober Jos van Os (Leider E1/F1, trainer E1)

19 oktober Mats van de Broek (F2)

19 oktober Willem Maas (A2, leider/trainer E1)


WORKSHOPS VOOR PUPILLENTRAINERS

Beste trainers, trainsters, leiders en voetballiefhebbers van SCMH,

Vanaf 16 oktober zullen bij vv Keldonk voor alle omringende verenigingen 4 workshops plaatsvinden voor (beginnende) pupillentrainers.
In 4 woensdagavonden (met een tussenruimte van 2 tot 3 weken) zullen ze telkens, van mini – pupillen tot en met de D pupillen, een laagdrempelige avond organiseren waarin de eerste stappen voor beginnende trainers worden gemaakt voor het geven van verantwoorde trainingen aan de pupillen.
Onder het motto van veilig en laagdrempelig leren en in een in ongedwongen sfeer willen ze vanuit de praktijk en een stukje theorie de trainers een eindje op weg helpen.

Afhankelijk van de leeftijd van de pupillen starten de workshops van (ongeveer) 18.15 uur of 18.45 uur en nemen maximaal 2 en 1/2 uur in beslag.

Het verdient  de aanbeveling alle 4 de workshops bij te wonen omdat je dan een beeld krijgt  van het opleiden van pupillen omdat je nu eenmaal in een bepaalde leeftijdsfase, kinderen gericht oefenstof aanbiedt wat op hun leeftijd van toepassing is.

Je wordt dan tevens in het bezit gesteld van alle oefenstof/trainingen die voor deze pupillen door de KNVB zijn ontworpen. 

Aan het bijwonen van deze workshops zijn geen kosten verbonden.

De workshops worden begeleid door Paul Cuppen van de KNVB.

De TCJ beveelt deze workshops aan en wil graag meedenken over vervoer en eventueel het opvangen van trainingen. Bij deze cursussen zullen ook voetbalthema’s aan de orde komen die te gebruiken zijn bij het “begeleidingsplan”voor trainers die wij willen opstellen en op de site willen plaatsen.DUS GEEF JE OP: Gijs van Schaijk gcwm.van.schaijk@ggze.nl, 06-20619287 of bij een ander lid van de TCJ
HATTRICKS

In deze rubriek vermelden we elke week minstens drie goed nieuwsberichten of andere interessante gebeurtenissen. • Voorzitter Bert v.d. Broek is op woensdag trotse opa geworden van een kleindochter Joes. De redactie wenst vader en moeder Ruud en Aniek en opa en oma Bert en Nellie heel veel geluk toe. De felicitaties gaan ook naar de beide ooms Marijn en Jeroes.

 • Op maandag 7 oktober a.s. is Danny van de Graaf in het televisieprogramma Voetbal International de Kantineheld van die avond. In dit quasi-voetbalpraatprogramma van Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en een gast is telkens een item over een lid van een amateurvereniging. Dit lid zet zich op méér dan bijzondere wijze in voor die club. Tijdens het programma staat Danny achter de bar en zitten tien van zijn maten aan de 'stamtafel'.   
  Het programma begint om 20:30 uur en is te zien op RTL 7.

 • Het Jeugdnieuws wordt goed gelezen. Er werden tenminste diverse telefoontjes gepleegd toen het programma op de site iets anders aangaf dan het programma in het Jeugdnieuws.

 • A1 heeft prachtige nieuwe inloopshirts gekregen van Jopak.PROGRAMMAZaterdag

12

oktober

Wedstrijdnr.

Bijeenkomst

Aanvang

Scheidsrechter

Wedstrijdcoördinatie 08.45 tot 12.30 uur

Theo


Wedstrijdcoördinatie 12.30 tot 16.30 uur

Rinus


SCMH A1

-

Vrij

SCMH A2

-

Blauw Geel'38 A5

37585

13.45

14:30

Louis Rijk

Avanti '31 B2

-

SCMH B1

Vriendsch.

13.30

14.30
Handel C1

-

SCMH C1

31967

11.30

12.30
Chaffeurs:
v Doorn/Brugmans/vd Wielen/v Hees

Blauw Geel'38 D6

-

SCMH D1

40863

10.30

11:30
Chaffeurs:
Leiders (2x), Alderding, Vd Steen

SCMH D2

-

Blauw Geel'38 D11

40755

11.00

11:30

Bart Rijk

S.C.M.H. MD1

-

Schijndel MD1

54925

09.00

09.30

Bert vd Broek

Erp E3

-

SCMH E1

Vriendsch.

08.30

09.15
Chaffeurs:S.C.M.H. F1

-

Beker / Inhaal

S.C.M.H. F2

-

Avanti'31 F5

Vriendsch.

10.00

10.30
SCMH MP1

-

Beker / Inhaal
Zaterdag

19

oktober

Wedstrijdnr.

Bijeenkomst

Aanvang

Scheidsrechter

Wedstrijdcoördinatie 08.45 tot 12.30 uur

Marion


Wedstrijdcoördinatie 12.30 tot 16.30 uur

Henk


SCMH A1

-

Beker/inhaal

Avanti'31 A2

-

SCMH A2

Vriendsch.

13.30

14.30
SCMH B1

-

Beker/inhaal

SCMH C1

-

Vrij

S.C.M.H. D1

-

Beker/inhaal

Blauw Geel'38 D9

-

S.C.M.H. D2 Beker

59152

10.30

11.30
S.C.M.H. MD1

-

Vrij

Prinses Irene E3G

-

S.C.M.H. E1

Vriendsch.

08.00

09.00
S.C.M.H. F1

-

Udi'19 F4G

Vriendsch.

10.00

10.30
Erp F5

-

S.C.M.H. F2 Beker

59357

09.45

10.30
SCMH MP1

-

Vrij

VEEL SUCCESAHA /BRA

verslagscmh@home.nl • VRIJWILLIGER VAN HET JAAR PATRICK VD BURGT
 • VERSLAGEN Zaterdag 5 oktober SCMH A1 – Boekel Sport A2 uitslag: 2-3
 • SCMH A2 – Ollandia A1 uitslag: 0-9
 • ASV ’33 B2 - SCMH B1 uitslag: 4-2
 • ASV ’33 C2 - SCMH C1 uitslag:1-5
 • SCMH D2 – Blauw Geel ’38 D10 uitslag: 9-1
 • SCMH F1 – Irene F1 uitslag: 2-4
 • Blauw Geel ’38 F7 - SCMH F2 uitslag: 1-4
 • WORKSHOPS VOOR PUPILLENTRAINERS
 • Je wordt dan tevens in het bezit gesteld van alle oefenstof/trainingen die voor deze pupillen door de KNVB zijn ontworpen.
 • DUS GEEF JE OP: Gijs van Schaijk gcwm.van.schaijk@ggze.nl , 06-20619287 of bij een ander lid van de TCJ HATTRICKS

 • Dovnload 108.97 Kb.