Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Vtm – nieuw seizoen tv makelaar Huis Te Koop : Oostende tv makelaar

Dovnload 13.23 Kb.

Vtm – nieuw seizoen tv makelaar Huis Te Koop : Oostende tv makelaarDatum12.05.2019
Grootte13.23 Kb.

Dovnload 13.23 Kb.

vtm – nieuw seizoen TV Makelaar

Huis Te Koop : Oostende

TV Makelaar
In het najaar is “TV Makelaar” terug bij vtm.

Pascale Naessens en Jo De Poorter doen er weer alles aan om je het huis of appartement van je dromen te laten ontdekken, of om je woonst te verkopen.


Samen met onze experts, architect Peter Vermeulen en stylist Stijn Schauwers, willen we er elke keer opnieuw een succesvolle aan- of verkoop van maken.
Pascale helpt mensen om hun huis in de kijker te zetten, met de bedoeling om de ideale koper voor de woning te vinden. In Oostende ontmoet ze Katia en Alain die hun huis in Oostende van de hand doen. Voor mensen die op zoek zijn naar een goedgelegen tweede verblijfplaats, of een vaste verblijfplaats in het hartje van de kuststad is dit de uitgelezen kans.

De verkopers
Zowel Katia Couvreur als Alain Devry zijn avontuurlijke ondernemers. Ze stappen enthousiast in een nieuw project en verkopen hun huis in het centrum van Oostende.
Katia en Alain hebben elkaar leren kennen toen ze beiden in de horeca werkten: Katia baatte een grote bistro uit en Alain had een horecazaak in Wenduine.
Katia heeft jaren de foyer van de privé-theaterzaal “De Illusie” uitgebaat. Tal van theatergezelschappen kwamen er over de vloer. De zaak werd helaas in 2006 gesloten, gesloopt en er kwamen appartementen in de plaats. Sindsdien heeft Oostende geen theaterzaal meer.
Katia en Alain zijn onlangs 6 maanden op reis geweest met de camper. Katia is toen in Spanje gaan werken als hostes, Alain als chauffeur van een jeepsafari. Hun huis werd ondertussen verhuurd aan toeristen.
Het is een kinderdroom van het koppel om in de Ardennen te gaan wonen. Beiden “hebben iets” met Wallonië. Katia heeft er familie wonen en beide zijn er vaak op vakantie geweest. Ze dromen ervan om daar een nieuw leven op te bouwen.

Huis te koop
Hun huis in Oostende is prima gelegen voor toeristische uitstappen en een verblijf in de stad, dus het pand verhuren ze regelmatig. Katia en Alain wonen graag in het huis. Het liefst zouden ze het willen houden, want het is een rendabele woning. Maar nu staat het huis de avontuurlijke plannen van de eigenaars in de weg.
De woning is volledig instapklaar. Ze ligt centraal in de stad op 300m van het strand en even dicht bij het station. Er zijn drie slaapkamers en, wat bijzonder handig is in de stad, een ruime garage in het pand zelf.

Gegevens:
Recente woning van het type “bel-etage” (bouwjaar 2000)

Bewoonbare oppervlakte 125 m2, met een ruime garage en extra autostaanplaats voor het huis

Keurig afgewerkt en instapklaar

Centrale ligging in de binnenstad van Oostende

Op 300 m van het strand, op 300 m van het station
Ruime woonkamer met open keuken

3 slaapkamers, badkamer met douche

Twee toiletten en kleine koer

Centrale verwarming op aardgas


Ideaal als tweede verblijf (verhuurmogelijkheden winter en zomer)

Ook zeer geschikt als vaste verblijfplaats
Vraagprijs: € 250.000

Verkoop rechtstreeks van eigenaar
De Kijkdag van TV Makelaar in Oostende
Geïnteresseerden die vrijblijvend een kijkje willen komen nemen, kunnen terecht in Oostende op de kijkdag van TV Makelaar, op zondag 5 oktober 2008.

Iedereen is welkom tussen 15u en 18u.

Adres: Kaïrostraat, 8 8400 Oostende

Meer info op www.vtm.be

  • De verkopers
  • Huis te koop
  • De Kijkdag van TV Makelaar in Oostende Geïnteresseerden die vrijblijvend een kijkje willen komen nemen, kunnen terecht in Oostende op de kijkdag van TV Makelaar

  • Dovnload 13.23 Kb.