Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Waarom deze nieuwsbrief?

Dovnload 12.02 Kb.

Waarom deze nieuwsbrief?Datum12.03.2017
Grootte12.02 Kb.

Dovnload 12.02 Kb.

NIEUWSBRIEF 3

Zondag, 31 juli 2011.

Dit is de derde van de 9 nieuwsbrieven die jullie in de aanloop naar 17 september gaan ontvangen.Waarom deze nieuwsbrief?

Nou, gewoon omdat ik er zin had… Bovendien kom je zo wat meer over mij te weten en verder wil ik jullie nieuwsgierig maken naar het uitje.

En waarom 9, nou, omdat ik te laat begonnen ben om er 50 te sturen.

En wat staat er allemaal in?

Er staan vaste rubrieken in: peter, another day at work, 50 jaar en wat wel, wat niet.

____________________________________________

Peter

Ken je die periode nog dat je aangesproken werd met je naam van achteren naar voren? Nee? Nou, ik wel, RETEP, tja, wat moet je daar nou weer mee, het was zo’n fase, niks ernstigs.

Ik weet niet meer wanneer het was en het zal me niets verbazen als het bij die zelfde slimmerik vandaan kwam die me Hugo noemde, ik kan het hem niet meer vragen, Gert is helaas maar 43? geworden. Ondanks dat het zo’n sportieve vent was. Wat leren we hier van? Sport verstandig. Werk om te leven , leef niet om te werken… Hmmm, dat is ook wel weer erg makkelijk gezegd. Gelukkig zie ik mijn werk ook een beetje als een hobby.Another day at work

En ik werk 4 x 9 (of soms 10 uur). Anderen zullen zeggen “meestal”. Maar ik ben dan wel de vrijdag vrij. En dat is fantastisch, dat levert another day at home op. En dan kan ik mooi de kids naar school brengen, kwebbelen met Sil, en wat aan het huis klussen. En niet te vergeten lekker sporten, momenteel is dat mountainbiken. Sinds een tijdje fiets ik, 2 soms 3 keer in de week en dat werpt zijn vruchten af. Een uurtje fietsen is nu geen probleem meer, maar ik ben nog niet op het niveau van januari 2009, Egmond-Pier-Egmond. Het was gruwelijk koud maar strak blauw en nagenoeg geen wind. De ondergrond was hard, fietsen ging erg lekker. Hierover later meer. Zie mij in het geel , met blauwe helm… Bijna voorop…50 jaar

Ik heb in die 50 jaren altijd heerlijk gesport, met wel een hoop blessures, dat wel. Groeipijnen in knieën, enkelbanden verrekt, scheur in scheenbeen, scheur in hamstrings, pink uit de kom, er was geen seizoen zonder problemen. Talentvol, maar kwam te weinig aan spelen toe, hmmm, dat schiet dus niet op. Altijd gevoetbald (veld en zaal), veel hardgelopen, gesquasht, en ga zo maar door. Maar nooit echt m’n brood er mee kunnen verdienen. We zullen nooit te weten komen of het zonder die blessures wel wat was geworden, maar ik herinner me nog een seizoen waarin ik elke week meerder e goals scoorden. SV de Vesting, pupillen B3, ik was een kop groter dan de rest. Topscoorder met tegen de 100 goals. Nou ja, in ieder geval veel. Wat ik nog heb gedaan was de kwart triatlon, een keertje tussen Hillegom en Lisse.
ben

peter

En een keertje met Arie, toen hij nog geen hele triatlons deed. Ter info, ik rechts, het land van ooit.

Wat wel, wat niet

Ik zou nog wel eens de Egmond-Pier-Egmond willen doen. Dus ga ik door met de voorbereiding en ga ik me inschrijven.

Inschrijving gaat 1 augustus open (morgen dus), voor als er nog andere daredevils zijn… klik hier voor de link naar EPE.

AGU Egmond-Pier-Egmond is met meer dan drieduizend deelnemers al jaren de grootste en meest aansprekende ATB Strandrace van de Benelux. De mountainbike top en vele recreatieve renners gaan de ultieme strijd met de elementen aan.

De boulevard van Egmond aan Zee is wederom het decor van start en finish. Een extra klassement wordt opgemaakt voor de deelnemers aan het combiklassement, waarbij wordt deelgenomen aan zowel de strandrace op 7 januari 2010 als de PWN Egmond Halve Marathon op 8 januari 2012.

En dit is de te kloppen tijd:Wie doet er mee?

Kijk eens naar een sfeerbeeld, daar wil je bij zijn.Wat gaan we doen op 17 september?

Van die schoenen weet je inmiddels, de kids zijn onder de pannen, en hier volgen nog een paar hints:

En de 3e letter: T

Weet je ze nog:


E


AT

Over eten gesproken, de middag eindigt om ongeveer 16.30 uur. Maar… we kunnen daarna ook nog even een hapje eten, ik weet daar een leuk pannenkoeken restaurant in de buurt… Voor wie mee wil, meer info volgt volgende week.

Groeten, Peter  • Waarom deze nieuwsbrief
  • Another day at work
  • Wat wel, wat niet
  • Wat gaan we doen op 17 september

  • Dovnload 12.02 Kb.