Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Wedstrijdverslagen krc 1ste jaars duiveltjes Reeks A

Dovnload 16.94 Kb.

Wedstrijdverslagen krc 1ste jaars duiveltjes Reeks ADatum12.05.2019
Grootte16.94 Kb.

Dovnload 16.94 Kb.

WEDSTRIJDVERSLAGEN KRC
1ste jaars duiveltjes Reeks A

KRC De Panne – SV Koekelare

Eindstand: 5-12

Onze eerste jaars duiveltjes waren een maatje te klein voor het sterke Koekelare, maar toch speelden ze een verdienstelijke partij. Aan de rust wezen de bordjes al 1-7. Aan de rust werd er van doelman gewisseld. Alex ging nu in doel staan en Kevin kwam als speler in het veld. Zo kwamen onze ratjes weer iets beter in de partij en kon Kevin nog vier maal scoren. Uiteindelijk verloren onze Ratjes de wedstrijd met 5-12, maar iedereen was toch tevreden over de geleverde prestatie.2de jaars pré-miniemen

KRC De Panne – Union Zandvoorde


Eindstand: 5-4

Het was al 2 maanden geleden dat onze pré-miniemen nog eens een  wedstrijd konden spelen wegens de winterstop en uitgestelde wedstrijden .Vol goede moed betraden ze het terrein, en in de hele eerste helft stond er maar één ploeg op het veld, mooie combinaties en een karrenvracht aan kansen werden gestopt door een zeer attente bezoekende doelman of belanden net naast het doel . Op een zeldzame tegenstoot van Zandvoorde had de thuisgoalie Antoine een goede redding in huis. Net voor het rustsignaal kon Jari dan toch de verdiende voorsprong op het scorebord plaatsen. Na de rust zagen we een heel andere wedstrijd met een strijdvaardig Zandvoorde dat direct de gelijkmaker scoorde, de match ging nu op en neer met twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren, en die elk om beurt scoorden. Het werd een ware thriller, waarbij de voorsprong van de ene ploeg direct teniet werd gedaan door de tegenstander, maar op het einde trok de thuisploeg toch aan het langste eind

Met doelpunten van Lorenzo(2x) – Jari(2x) – James. Proficiat aan beide ploegen voor deze mooie match .Volgende week voor onze pré-miniemen de derby tegen Adinkerke.

Speelden voor KRC: Antoine Gilbert – Dylan Berteau, Lorenzo Coopman, Matt Verfaille, Kenneth Tallieu, Kjell, Jarvid Gruwé, Han Dewinter, James Bigot, Jari Demunck, Arthur Louagie en Ian Loqueneux.


Miniemen

SK Snaaskerke - KRC De Panne

Eindstand: 0-4


Onze miniemen speelden een degelijke eerste helft tegen een stug verdedigend Snaaskerke, die niet veel ruimte gaf aan onze Ratjes . Na zes minuten kon Marlon de score openen. Vanaf dan speelden onze ratjes beter voetbal en in de 11 de minuut mocht Jersey de score verdubbelen. Twee minuten later kon Kevin de score op 3 – 0 brengen en was de match gespeeld In de tweede helft controleerden onze ratjes de partij en net voor tijd kon Kevin de 0 – 4 eindstand op het bord zetten .Met deze overwinning spelen onze ratje weer mee voor de titel mede door het verlies van leider Oudenburg, waardoor onze miniemen op twee punten van de leiders Oudenburg en Spermalie komen.

Speelden mee voor KRC: Diego Cambier, Dirix Axel, Bryan Waeyenberg, Brolin Gruwé, Jersey Vanderheyde, Dirix Axel, Pysson Gauthier, Schoolaert Jordy, Pysson Laurent, Berteaux Kevin, Dias dos Santos Marlon, Clabau Michael, Callewaert Jensi, Coopman Lorenzo .


Knapen

SK Snaaskerke - KRC De Panne

Eindstand: 3-2

Met de verplaatsing naar de tweede in de stand wisten de ratjes op voorhand dat dit een moeilijke wedstrijd ging worden, maar naderhand konden ze toch met fierheid het veld verlaten. De ratjes verloren wel de wedstrijd met 3-2 maar hadden puik weerwerk geleverd.

Het werd een wedstrijd die zich vooral in het middenveld afspeelde met een overwicht voor de thuisploeg. De thuisploeg scoorde hafweg de 1ste helft speelhelft op een afstandschot. De ratjes waren niet aangeslagen en gingen op zoek naar de gelijkmaker. Die vonden ze dan ook net vóór het rustsignaal. In de tweede helft namen de thuisploeg het spel in handen maar de ratjes gingen ook voor hun kansen. Na heen en weer voetbal scoorde de thuisploeg nogmaals na een mooie combinatie. Onze knapen gaven zich niet gewonnen, drongen aan en kwamen zelf op gelijke hoogte met een terechte gefloten strafschop. Daarna verwaterde het spelpeil en iedereen was blijkbaar al tevreden met het gelijkspel, maar een wedstrijd dient gespeeld te worden tot het eindsignaal. Toen de scheidsrechter diende in te grijpen na een natrap van een Ratje nadat deze laatste zelf aangetrapt werd (ongestraft), dienden de ratjes dan ook met tienen verder te spelen voor de laatste vijf minuten. In de laatste minuut rolde het leder dan toch in het doel van de ratjes wat een wrange nasmaak naliet. De overwinning van de thuisploeg was overdreven maar toch een dikke proficiat aan onze ratjes voor hun ingesteldheid en mentaliteit. Ook een bijzondere dank aan de twee miniemen met name Jersey en Egon die de knapen hadden versterkt en die daarbij nog een mooie prestatie hebben geleverd op het terrein.

Speelden mee voor KRC: Johnno Vanhove, Bjorn Callebout, Kevin Cominu,Dries Schoolaert,Dominique Vandenabeele, Arnoys Mathias,Geerardyn Kevin, Dumon Niels, Gesquiere Glenn, Dekindt Jonathan,Willaert Michael en miniemen Jersey Vanderheyde en Egon Dirix.


Scholieren

KRC De Panne – WS Zarren

Eindstand: 2-3


Onze scholieren waren slechts met 9 spelers aan de aftrap met daarbij nog 2 knapen die het weliswaar uitstekend deden. Een erg slechte start en in de eerste minuut stond Zarren reeds 0-1 voor, na een 10-tal minuten gevolgd door een 2de doelpunt. Iedereen vreesde nu voor een afstraffing maar onze scholieren toonden dat ze ook karakter hebben en namen de partij in handen. Toma kon na voorbereidend werk van Mickael de 1-2 binnentikken, even later strandde een schot van Laurens nog tegen de paal. Het was meer dan verdiend dat Jensi op pas van Toma kort voor de rust de bordjes op 2-2 kon zetten. In de 2de helft hetzelfde spelbeeld, de KRC-scholieren bleven de beter voetballende ploeg, maar de gekregen kansen konden niet afgewerkt worden. Zarren dat zich enkel bezighield met counteren tegen een verdediging in de minderheid liep op enkele knappe reddingen van doelman Johnno. Tot grote ontgoocheling van onze scholieren kon Zarren tegen het spelbeeld in de 2-3 eindstand op het bord zetten en zo een onverdiende overwinning behalen tegen onze moedige knapen.

Speelden mee voor KRC: Thyme Allary, Laurens Deconinck, Jensi Sunardi, Jan Devloo, Thomas Ianizzi, Tyas Demuysere, Sander Cuvelier en knapen Johnno Vanhove en Mickael Willaert.


Reserven A

VVG Alveringem - KRC De Panne

Eindstand: 3-1


Onze A-reserven, door vele gekwetsten en afwezigen, slechts met 10 spelers aan de aftrap gekomen speelden een gelijkopgaande wedstrijd tegen Alveringem. Het was Alveringem dat de rust kon bereiken met een 1-0 voorsprong. In De 2de helft kon Yves Luyssen de gelijkmaker op het bord zetten. Even later kreeg KRC een strafschop na een fout op Tom Tourney, maar Yves Luyssen slaagde er niet in om de strafschop binnen te trappen. KRC bleef het meeste balbezit hebben maar de gekregen kansen werden niet benut. Het was integendeel Alveringem dat nog 2x kon scoren en zo een onverdiende 3-1 overwinning kon behalen.

Speelden voor KRC: Jan Verweirder, Sven Dewitte, Björn Vanacker, Björn Lemiere, Jeremy Carrein, Steve Blomme, Yves Luyysen, Frederiek Lestaghe, Tom en Tim Tourney.


Reserven B

SV Woumen -KRC De Panne

Eindstand: 7-0

Onze B’s, juist met elf waaronder 3 scholieren, speelden een verdienstelijke 1ste helft tegen het hoog geklasseerde Woumen, dat echt op het randje van het toelaatbare speelde. Voortdurend onder druk werd toch goed standgehouden en werd de rust bereikt met een 2-0 achterstand. In de 2de helft bleef de druk constant aanhouden, maar bleef het toch lang maar 3-0. Pas in het laatste kwartier kon Woumen nog 4x scoren zodat het uiteindelijk een 7-0 nederlaag werd. Toch een proficiat voor onze B’s die gans de wedstrijd positief bleven, in tegenstelling tot de fysiek en verbaal veel te agressieve thuisploeg.

Speelden voor KRC: Björn Deleest, Piet Van Huele, Alain Cuvelier, Timothy Fasquel, Thyme Allary, Sander Cuvelier, Meryn Spinnewijn, Glenn Raes, Robbe Cornelis, Mike Derycke en Wilfried Schoolaert.
1ste Elftal

KRC De Panne – VV Leke

Eindstand: 3-1

Onze oudste Ratten behaalden hun tweede thuisoverwinning op rij, echter na een weinig hoogstaande wedstrijd tegen een zwakke tegenstander die enkel maar aan verdedigen dacht en vrij potig speelde.

Met een fel gewijzigde ploeg door de schorsingen van Andy Bouckmeersch en Didik Sunardi, de kwetsuren van Dirk Harteel en Frederiek Lecointre en de reis van Dries Decorte, werd de wedstrijd aangevat.

KRC was doorlopend in balbezit, maar de afwerking bleef zoals zo vaak in gebreke. In de 7de minuut belandde een schot van Steve Six op de Lekedoelman, 13 minuut een schot van Kris Vanacker juist over de lat. Op het halfuur was het toch raak, een voorzet van Jurgen Schoolaert kon door Ruben Hoorne binnengekopt worden. Meteen het 1ste doelpunt van de jongste van de ploeg Ruben bij het 1ste elftal. In de 42 minuut wezen de bordjes 2-0 toen Kris Vanacker zijn lange benen bij een bal kon steken en de Lekedoelman verraste. Doelman Tim Coutereel bleef praktisch gans de 1ste helft zonder werk. Een slap begin van de 2de helft leidde na 10 minuten tot de 2-1 van Leke. Een vrije trap kon door een vrijstaande Lekespeler bij de eerste paal binnengetrapt worden. KRC werd wat wakker geschud en begon weer wat meer te drukken wat leidde tot een schot voorlangs van Jeffrey Schoolaert op mooie doorsteekpas van Steve Six. Na 20 minuten redde de Lekedoelman een kopstoot van Jurgen Schoolaert en even later ging een schot-voorzet van Kris Vanacker langs de verste paal buiten. In de 40 minuut werd de match beslist toen Bert Joye met een afgeweken afstandschot de 3-1 eindstand op het bord kon zetten. Jammer genoeg werd de wedstrijd nog ontsierd door 3 rode kaarten in de laatste 5 minuten, waaronder 1 voor natrappen van KRC-kapitein Lorenzo Dehuvyne die een slechte reactie had nadat hij ook hard aangetrapt werd door een Lekespeler die hiervoor ook rood kreeg. Een meer dan verdiende overwinning van KRC die hiermee 7op 9 behalen. Hopelijk kan volgende week ook iets meegebracht worden van de verplaatsing tegen het sterke Zarren.

Speelden voor KRC: Tim Coutereel, Ronny Dewinter, Steven Dedrie (46 min: Bert Joye), Angelo Storm, Lorenzo Dehuvyne, Jurgen Schoolaert, Andy Schoolaert, Steve Six, Ruben Hoorne, Kris Vanacker, Jeffrey Schoolaert( 70 min: Tom Tourney).Bleven op de bank: reservedoelman Jan Verweirder en Jeremy Carrein.

Volgende wedstrijden:

Woensdag 7 februari:

18uur: KEG Gistel – microben KRCZaterdag 10 februari:

9uur15: SK Snaaskerke – scholieren KRC

9uur15: WS Adinkerke – pré-miniemen KRC

11uur: SV Nieuwpoort – 1ste duiveltjes KRC

13uur45: miniemen KRC – VG Oostende

15uur15: knapen KRC – VG Oostende


Zondag 11 februari:

9uur15: reserven A KRC – WS Houthulst9uur15: reserven B KRC – VV Alveringem

15uur: WS Zarren – 1ste elftal KRC

  • Eindstand: 5-4
  • SK Snaaskerke - KRC De Panne Eindstand: 0-4
  • KRC De Panne – WS Zarren Eindstand: 2-3
  • Reserven A

  • Dovnload 16.94 Kb.