Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Werken bij Stork 3 Stork Prints 4

Dovnload 292.33 Kb.

Werken bij Stork 3 Stork Prints 4Pagina1/4
Datum14.10.2017
Grootte292.33 Kb.

Dovnload 292.33 Kb.
  1   2   3   4


Inhoudsopgave


Inleiding 2


Werken bij Stork 3
Stork Prints 4

Stork Food Systems 6


Stork Aerospace 8
Stork Technical Services 11

Overige Stork kantoren 19


Overzicht hoofdvestigingen werkmaatschappijen 20


Inleiding
Stork is een oer-Hollandse, wereldwijd opererende onderneming met 12.500 medewerkers. Op vele terreinen is Stork actief als marktleider – op andere hard actief om dat te worden! Binnen de vier groepen waaruit Stork is opgebouwd is er op technologisch gebied voor ieder wat wils.
Stork is van veel markten thuis. En voor al die markten geldt dat techniek en technologie centraal staan in de activiteiten – of het nu gaat om de levering van innovatieve machines en systemen of om hoogwaardige dienstverlening. Techniek om de techniek is bij ons uit den boze: alleen als de klant er mee gediend is, heeft techniek zin. Wie met deze instelling naar techniek kijkt, voelt zich bij Stork als een vis in het water.
Zo ontwikkelt Stork complete systemen voor textieldruk: dagelijks wordt voldoende textiel bedrukt op Stork-systemen om de aardbol mee in te wikkelen. Complete systemen voor de pluimveeverwerking en de ‘gemaksvoedingindustrie’: wereldwijd is Stork marktleider op het gebied van slacht- en verwerkingssystemen voor pluimvee. Componenten, systemen en diensten voor de lucht- en ruimtevaart: de Airbus 380 is zo’n succes dankzij Glare, een vinding waaraan Stork een flinke bijdrage heeft geleverd. We bieden technische diensten voor gebruikers en beheerders van installaties: WorkSphere is bezig een forse naamsbekendheid op te bouwen in de branche van gebouwautomatisering.
De activiteiten zijn ondergebracht in vier groepen en tientallen werkmaatschappijen, nationaal en internationaal.Stork en haar werkmaatschappijen

In dit overzicht tref je een korte omschrijving van de groepen en de bijbehorende werkmaatschappijen aan. Per werkmaatschappij is een overzicht weergegeven met de contactgegevens voor informatie, een kort profiel, de producten en de markt waarin de werkmaatschappij zich bevindt, de hoofd- en (indien aanwezig) nevenvestigingen, personele omvang en prominente projecten.Werken bij Stork

Profiel

Voel jij je aangetrokken tot technologie en wil je graag werken bij een internationaal toonaangevend technologieconcern? Ben je afgestudeerd, bij voorkeur in een technische richting en beschik je over een dosis doorzettingsvermogen, teamspirit en resultaatgerichtheid? Dan komt Stork graag met jou in contact.


Stork zoekt HBO-ers en academici die naast een gedegen kennisniveau, bij voorkeur in een technische richting, beschikken over voldoende initiatief, ondernemerschap, doorzettingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden. Mensen met een onafhankelijk oordeel die zelf hun verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en voor hun loopbaan. Een doelgerichte instelling is onontbeerlijk, naast een brede belangstelling en kunnen werken en functioneren in een team.
Leer Stork kennen

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar onze vacaturesite: www.stork.com doorklikken naar “Werken bij Stork”. Op de vacaturesite tref je een actueel overzicht aan van (start-)functies, stageplaatsen en afstudeerprojecten die vacant zijn bij de werkmaatschappijen.

Ook kun je, bijvoorbeeld als er in jouw vakgebied even geen vacatures zijn, je CV plaatsen in de recruitmentdatabase van Stork (open sollicitatie). Zodra er een nieuwe vacature ontstaat, wordt er in de recruitment database gezocht naar geschikte kandidaten die aan het profiel voldoen.

Tevens kun je een zoekprofiel aanmaken op de site. Je geeft op deze manier aan dat je geïnformeerd wilt worden over nieuwe vacatures op jouw vakgebied. Door je te abonneren op onze e-mailservice blijf je op de hoogte van toekomstige, passende mogelijkheden.


Traineeprogramma

Voor talentvolle academici heeft Stork het Management Traineeprogramma ontwikkeld. Hierin leg je als jong talent in drie jaar tijd een stevige basis voor een boeiende management carrière binnen ons concern. Gedurende de eerste twee jaar ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten. In het laatste jaar start je bij een werkmaatschappij in een beginnende leidinggevende functie. We geven je graag de benodigde bagage aan kennis en kunde mee door in jou te investeren. We selecteren streng en uitgebreid.


Voor het traineeprogramma zoeken we kandidaten met een afgeronde technische opleiding en maximaal 1 jaar werkervaring. Je hebt een bewezen brede belangstelling en de ambitie om ook buiten je eigen kennisgebied te groeien.
Contact

Belangstelling voor een carrière bij Stork of direct solliciteren?

Breng een bezoek aan onze website www.stork.com voor meer informatie over Stork en haar werkmaatschappijen.

Op www.stork.com tref je meer informatie aan over het traineeprogramma, een overzicht van actuele vacatures, promotour en advertorials.

Stork Prints

Stork Prints ontwikkelt en produceert rotatiezeefdruksystemen en digitale systemen voor alle processtappen (als enige ter wereld) in het textieldrukproces. Daarnaast levert de groep rotatiezeefdruksystemen en digitale kleurenproefsystemen voor de grafische industrie.Voornaamste klantencategorieën• 

Grafische en industriële zeefdrukkers en

coating-bedrijven• 

Textieldrukkers en -veredelaars wereldwijdTextieldrukvoorbereiders wereldwijdVoornaamste producten


• 

Rotatiezeefdruk voor textielindustrie en grafische industrie

• 

Digitale textieldruk

• 

Digitale kleurenproefsystemenVoornaamste functies


• 

Ontwikkeling en productie van geïntegreerde rotatiezeefdruksystemen en toebehoren voor de textielindustrieLevering van services, onderdelen en verbruiksproducten (distributie) voor rotatiezeefdruksystemen (sjablonen, design manipulatiesystemen, finishing-apparatuur)Ontwikkeling en productie van digitale textieldruksystemenOntwikkeling en productie van digitale (inkjet)kleurenproefsystemen (voor vervaardigen van proeven op papier, folie en textiel, in samenwerking met DuPont)Levering van rotatiezeefdruksystemen aan de grafische industrie
  1   2   3   4

  • Inhoudsopgave

  • Dovnload 292.33 Kb.