Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Wow air start tweede dagelijkse vlucht naar amsterdam

Dovnload 19.14 Kb.

Wow air start tweede dagelijkse vlucht naar amsterdamDatum02.04.2019
Grootte19.14 Kb.

Dovnload 19.14 Kb.
PERSBERICHT
WOW AIR START TWEEDE DAGELIJKSE VLUCHT NAAR AMSTERDAM
Amsterdam, 19 oktober 2016 – WOW! WOW air, de enige low-cost airline van IJsland, gaat vanaf maart 2017 twee keer per dag naar Amsterdam vliegen! De paarse airline groeit hard en ziet Amsterdam als één van haar belangrijkste Europese bestemmingen. Op 27 maart 2017 wordt het nieuwe vluchtschema in gang gezet. Deze extra capaciteit en vluchttijden bieden passagiers nog meer mogelijkheden om te reizen tussen Amsterdam, Reykjavik en Noord Amerika. Zoals WOW air bekend staat blijven de ticketprijzen ongekend laag.
Amsterdam krijgt naast de dagelijkse ochtendvlucht ook een avondvlucht naar Reykjavik. De vlucht wordt uitgevoerd met een Airbus A321 en is een aanvulling op de bestaande dagelijkse WOW air vlucht. De Airbus A321 beschikt over meer dan 200 stoelen. Het vluchtschema van WOW air ziet er vanaf 27 maart 2017 als volgt uit:

  • Aankomst Schiphol 10:15 uur, vertrek naar Reykjavik 11:35 uur

  • Aankomst Schiphol 20:30 uur, vertrek naar Reykjavik 21:35 uur

Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air zegt: “Amsterdam is een belangrijke markt voor ons en de nieuwe routes naar de Verenigde Staten zijn overweldigend positief ontvangen. Vandaar dat we in staat zijn om ons huidige vluchtschema in o.a Amsterdam uit te breiden en door te gaan met onze doelstelling om het low cost trans-Atlantisch reizen te veranderen. Het is een spannende tijd met veel groeiplannen in de pijplijn – we kijken naar de toekomst en blijven ons netwerk verder uitbreiden.”


Behalve Amsterdam Schiphol Airport krijgen ook London Gatwick en Paris Charles de Gaulle een extra dagelijkse vlucht aan hun huidige routeschema toegevoegd.
Meer vluchten naar Noord Amerika

Voor de liefhebbers van Noord Amerika is er ook goed nieuws! WOW air vliegt op dit moment al 3 á 4 keer per week van Reykjavik naar San Fransisco en Los Angeles en vanaf maart 2017 zal er dagelijks een vlucht vertrekken naar deze bestemmingen. Voor deze steden bedraagt de overstap tijd op de luchthaven van Reykjavik iets meer dan één uur. Uiteraard kunnen WOW air passagiers ook een stop-over maken tijdens hun trans-Atlantische reis naar Noord Amerika. Op deze manier biedt WOW air haar passagiers de mogelijkheid aan om meerdere bestemmingen in één vakantie te bezoeken. Reizigers kunnen zo lang als ze willen in IJsland verblijven, zonder bijkomende vliegkosten. Het is mogelijk om de overstap te boeken op zowel de heen- als op de terugreis.


Over WOW air


WOW air is de enige low-cost airline van IJsland. Het bedrijf werd in 2011 opgericht door de IJslandse ondernemer Skúli Mogensen. De maatschappij vliegt vanaf luchthaven Keflavik bij Reykjavik naar 33 bestemmingen binnen Europa en Noord-Amerika. Sinds 1 juni 2015 vliegt WOW air, het hele jaar door, naar de luchthaven Schiphol en vanaf de winterdienstregeling dagelijks. Momenteel werken er 650 mensen en bestaat de vloot uit twee Airbus A320’s, drie Airbus A330’s en zes A321’s voor de trans-Atlantische routes. De paarse luchtvaartmaatschappij is ontzettend punctueel, met 92% op tijd arriverende vluchten in 2014. WOW air biedt de laagste tarieven, de nieuwste toestellen met de laagste uitstoot en de crew met de grootste glimlach. De maatschappij groeit snel: in 2015 vlogen 1.6 miljoen mensen met deze airline, de verwachting is dat in 2016

3 miljoen passagiers met WOW air zullen vliegen. WOW air wil nu en in de toekomst de goedkoopste en gezelligste vluchten van én naar IJsland aanbieden.
Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie

Voor achtergrondinformatie en hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:


USP Marketing PR

Contactpersoon Marloes van den Boogaard

Telefoon 020 - 42 32 882

Email WOW@usp.nlDit is geen commerciële informatie maar persinformatie. U ontvangt dit persbericht omdat u bent opgenomen in het persbestand van USP Marketing PR. Indien u deze persinformatie niet meer wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken door een e-mail te sturen naar afmelden@usp.nl. Uw mailadres wordt dan uit de database verwijderd.

  • WOW AIR START TWEEDE DAGELIJKSE VLUCHT NAAR AMSTERDAM
  • Meer vluchten naar Noord Amerika
  • Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie

  • Dovnload 19.14 Kb.