Thuis
Contacten

    Hoofdpagina


Zelf je wachtwoord wijzigen

Dovnload 31.23 Kb.

Zelf je wachtwoord wijzigenDatum22.05.2018
Grootte31.23 Kb.

Dovnload 31.23 Kb.

Zelf je wachtwoord wijzigenBen je startklaar voor je vakantie? Dan zijn hier nog wat tips en adviezen om in en na je vakantie gebruik te kunnen maken van je Lentiz-account.

Het wachtwoord van het Lentiz-account voor leerlingen is 180 dagen geldig. De kans is dan ook groot dat je wachtwoord in de zomervakantie verloopt. Niet handig, want dan kun je in je vakantie niet bij je Lentiz-mail. En dan kun je op de eerste dag van het nieuwe schooljaar ook niet inloggen op de Lentiz-omgeving.


Wijzig daarom nu je Lentiz-wachtwoord!

Zelf je Lentiz-wachtwoord beheren

In voorgaande jaren werd het wachtwoord van alle leerlingen in de zomervakantie gereset door de ICT-afdeling van Lentiz en kreeg je op de eerste schooldag een brief met je nieuwe wachtwoord. Dat gebeurt op het Groen niet meer, omdat iedereen gebruik kan maken van de selfservice waarmee je het wachtwoord van je Lentiz-account via internet zelf kunt beheren. Ook als je je Lentiz-wachtwoord niet meer weet!


Om gebruik te kunnen maken van de selfservice, moet je je eerst een keer bij het programma aangemeld hebben. Heb je dat nog niet gedaan? Doe het dan nu! Het kost weinig tijd, je hoeft alleen drie controlevragen te kiezen en te beantwoorden. Natuurlijk geef je bij daarbij antwoorden, die niet makkelijk door anderen te raden zijn.

Heb je je al wel aangemeld bij de selfservice, maar weet je de antwoorden op de vragen niet meer? Meld je dan gewoon opnieuw aan.


Hulp nodig?

Als je hulp nodig hebt, kijk dan eerst even in de handleidingen:


- Aanmelden bij de selfservice.
- Opnieuw aanmelden bij de selfservice.
- Wachtwoord resetten of account deblokkeren met de selfservice.

Kom je er met de handleiding niet uit, vraag dan je docent of mentor om je te helpen.


Tips

  • Wijzig het wachtwoord van je Lentiz-account in de laatste schoolweek, zodat het nog geldig is als de school weer begint.

  • Meld je aan bij de selfservice en beheer voortaan zelf je wachtwoord!

  • Download de overzichtskaart met alle informatie over je Lentiz-account, het wachtwoord en de selfservice om je wachtwoord te beheren.

We wensen je een fijne vakantie!

  • Zelf je Lentiz-wachtwoord beheren
  • We wensen je een fijne vakantie!

  • Dovnload 31.23 Kb.